perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, betrouwbaar en leuke producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, super service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote collectie kaarten voor een goede prijs/kwaliteit verhouding en al onze opdrachten zijn vlekkeloos verlopen en op tijd bij geadresseerde aangekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd een mooi handschrift op een leuke kaart!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de kaarten van Greetz. Mooi assortiment, op tijd bezorging.

Cadeau service kan beter. Ballonnen die snel leeg lopen, boeketten die anders zijn dan de afbeelding en snel dood gaan. Dat zou echt beter kunnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel mogelijkheden om een product te kunnen laten bedrukken En dan de enorme snelheid waarin het product wordt gemaakt en wordt afgeleverd bij de klant. Fantastisch !

Volgens mij kan het niet verbeterd worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte service makkelijk en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorgd op tijd

Als je een kaart samen met een bos bloemen besteld op greetz dan dit ook samen afleveren. Is nu niet gebeurd waardoor degene die het kreeg niet wist waar de bloemen vandaan komen. Niet voor niets samen besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op het laatste moment nog een kaartje kunnen versturen, perfect!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In plaats van een bezoek aan een winkel met een beperkte sortering, nu een website bezoeken met een uitgebreide collectie. Om dan ook nog eigen foto's toe te voegen. Waanzinnig. Greetz is van alle aanbieders de beste, de meest betrouwbare en ook qua prijs-kwaliteit niet te verslaan.

Sorry: geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten. Altijd op tijd. Naar de klant toe goede service. Leukste !! Kaart van alle medewerkers op mijn verjaardag. En ik maar turen naar de foto wie dat waren, ha,ha.

Als ik even wacht met een kaart maken, moet ik weleens opnieuw beginnen? Waarschijnlijk te druk? Jammer nu van de 10 Euro eenmalige afschrijving. Dit had voor mij op zeker 15 Euro moge blijven staan. Dan had ik nog kleine kaarsen kunnen meesturen met een kaart. Zie ze ook niet vaak meer staan in het assortiment van cadeaus. Mis in de rij van kaarten nieuwe ( zaak) bijv. 1 jaar, 5 jaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten - veel mogelijkheden om zelf ontwerp te maken werk al 10 jaar met greetz - fantastisch En ik heb al zoveel mensen blij gemaakt met Greetz!!!!!!!!!!!!!

Absoluut niet!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kan er op rekenen dat het er komt !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Grote sortering. Tot 20 uur besteld, nog versturen van de kaart op die dag, dus de volgende dag bezorgd (onder voorbehoud Post.nl.) Als er iets niet lukt altijd feedback en als er iets fout gaat met een bestelling of levering bijna altijd de kaart terug te vinden en te corrigeren of wat er nodig is.

Zou het fijn vinden als er ook kaarten toegevoegd of geclassificeerd worden met de term: dieren en Natuur. Soms wil ik iemand een kaart met een dier sturen of een mooie natuurfoto.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben redelijk tevreden, maar zie de verbeterpunten

Als je tekst getypt hebt en je gaat verder (opslaan) zet hij de tekst niet op dezelfde plek neer, heeeel vervelend, nu moet je goed uitkijken waar je de tekst neer zet. Meer emotions/afbeeldingen die je er bij kunt zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dat je zelf makkelijk een kaart kunt ontwerpen Snelle afhandeling

Alle kleuren enveloppen zouden dezelfde prijs moeten hebben ipv dat je moet bij betalen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk aanbod goede betrouwbare verzending

website hapert laatste tijd vaak, overbelast etc....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice

Andere bezorgdienst gebruiken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is makkelijk om met Greetz een kaart te versturen. Zij hebben leuke en originele kaarten om uit te kiezen. De aflevering gebeurd altijd correct. En er zijn nu en dan leuke bonussen, zoals een gratis kaart of gratis postzegel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte en duidelijke site en een zeer behulpzame klantenservice!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam