goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website, nette prijzen en keurige levering. Nooit problemen mee gehad.

Ik zou graag de kaarten ook willen kunnen rangschikken op prijs. Nu kan dit alleen op thema, maar een manier waarop ik met de goedkoopste kaart kan starten zou prettig zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd en keurig netjes bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment, veel opties en makkelijke manier van kaartjes sturen

Systeem optimalisatie voor het bewerken van kaartjes (secuurder en werkelijkheid weergeven)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben blij met jullie, geweldig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke duidelijke website met veel keus in kaarten en cadeautjes.

Momenteel geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Makkelijke en leuke manier van kaarten versturen - Leuk dat er met een spaaractie gewerkt wordt - Handig dat je adressen kan opslaan

- Er zijn regelmatig foutmeldingen in de website waardoor je de kaart opnieuw moet maken, zéér hinderlijk! - Cadeaus zijn vrij duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijk, keuzemogelijkheid is groot, prijssysteem is helder

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorging volgens plan

Niet op dit moment (1e keer)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet wat het belooft. Goede prijs kwaliteit verhouding. Grote diversiteit aan kaarten voor elk moment!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een prachtig systeem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na 136 bestellingen kan ik echt wel zeggen , dat ik erg tevreden ben !

Nog meer mogelijkheden om je kaart te bewerken zou leuk zijn .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel leuke keuzes en de levering is prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte kwaliteit! Snelle service, fijne website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leveren 7 dagen in de week, bij een foute kaartprint wordt dit direct rechtgezet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en toegankelijke site, goede keuzes

Ik vind het jammer dat je bij een keuze voor een condoleance kaart, geen passende enveloppe of postzegel kunt kiezen. Een tip denk ik...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk, goede uitvoering en snel

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site, veel,keuze en snelle levering

Zijn er vast wel ,maar ik weet er geen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten, goede bezorging

Kaarten worden steeds duurder. Kaart maken op ipad, zowel in app als gewoon online loopt vaak vast, erg irritant. Dan is tekst weer weg of je hele kaart. Zodra dit eindelijk beter gaat, want al veel vaker aangegeven, krijgen jullie 5 sterren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed aanbod - betrouwbare levering - interessante producten

tot nu toe niets :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, kortingen, en altijd op tijd bezorgd. Vrolijke kaarten!!

* Bedankt kaarten voor specifieke mensen. Graag een aparte categorie maken voor met meerdere kaarten (!!): - Bedankt ouders - Bedankt broer - Bedankt zus - Bedankt tante - Bedankt oom - Bedankt neefje - Bedankt nichtje - Bedankt buurman - Bedankt buurvrouw - Bedankt lieve vrienden - Bedankt oppas - Bedankt vriend(in) En bv kaarten waarop staat: Voor een hele speciale/lieve ... (vriendin, broer, zus, oom, tante, neef, nicht etc. zie alles hierboven) * tegoed kaarten: Dit is een kaart waarin ik jullie/jou een ... klus, dagje weg, avondje uit, bioscoop, etentje aanbied. * Wil je met mij: ...........

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gooie en snelle service. Producten zijn altijd goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi assortiment! Fijn dat je zelf datum vooraf kunt kiezen zodat wanneer jij tijd hebt je alles kan regelen. Verder prima en dikke pluim! Leuke presenten om te sturen en fantastische chocolade van Leonidas!!

Zouden nog wel wat goedkope leuke snoepjes voor kinderen bij mogen in assortiment. Kan ik vanuit buitenland de kleinkinderen wat lekkers sturen. Zowel met Sinterklaas als met Kerst zou dat heel fijn en leuk zijn. Mag ook buiten die dagen wel van kleinkinderen hoor. :)

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam