perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

10 punten

goede service, goed behandeld

ik zou het fijn vinden om het lettertype op de envelop ook te kunnen aanpassen. ik vind het gebruikte lettertype eigenlijk een beetje ongepast bij condoleancekaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk van huis uit kaart uitzoeken en versturen! Correcte aflevering op de afgesproken tijd. Bij toevoegen van boeket zijn de bloemen vers en staan lang in de vaas.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, makkelijk en super mooie kaarten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd alles goed verzorgt en op tijd. Grote keuze aan kaarten. Houden zo

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jullie hebben leuke kaarten ook waar je zelf wat mee kan. Het word altijd goed bezorgt.

Ik vind het jammer dat je ineens een stuk meet moet betalen op een andere datum.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en mooie producten die gemakkelijk te bestellen zijn.

Een groot aandachtspunt is dat gemaakte afspraken met post NL herzien zouden moeten worden. Kaarten komen in sommige gevallen te laat aan. Hierop wordt ook gewezen in de bestelling. Dus het begrip, "voor 20.00 uur besteld en volgende dag geleverd" gaat zeker niet altijd op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service! Bestelde mok kwam beschadigd aan en de volgende dag werd de nieuwe kosteloos al geleverd na een telefoongesprekje met de superaardige dame van Greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldig nooit meer verjaardagen vergeten

geen herinnering meer sturen als er voor dat moment al een kaart is besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site

Meer soorten kaarten voor Sarah

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en ruime keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel erg duidelijk, grote keuze en betrouwbaar.

Geen, ze doen het prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze aan kaarten en je wordt prima op de hoogte gehouden worden w. b. de staat van de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, goed aanbod, prima bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ideaal om op je gemak een mooie kaart uit te zoeken.

af en toe blijft een kaart steken het lijkt erop dat het kaarten zijn die ik al eens eerder heb gebruikt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk en snel

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makelijk en leuk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik hou ervan! Ik heb in de loop van de jaren al veel kaarten verstuurd via Greetz.......altijd een succes. groeten Carla

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service. Zeer klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze in kaarten, goede service. Superleuke ballonnen en super boeketten

voldoende, een redelijke ervaring

krijg een mail met een kortingscode, verstuur nu n kaart en staat nergens dat ik mn kortingscode "kaart25"kan gebruiken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben vanaf het begin al klant. Ik heb door de jaren heen gezien dat Greetz er alles aan doet om het nog leuker, makkelijker er professioneler te maken. Ga zo door!

Als er b.v. vier mensen op hetzelfde adres wonen (bv je zus, zwager, nicht en neef) vind ik het nog steeds vervelend dat je niet vier verschillende contacten aan kunt maken op hetzelfde adres. Je moet steeds de laatste jarige opzoeken, de voornaam veranderen van het gezinslid. Voorbeeld: ik stuur een kaart naar zus Netty van Putten in Hoorn. Ik sla haar adres op. Als ik en maand later een kaart wil sturen naar haar dochter Tiny van Putten (mijn nichtje) dan moet ik eerst mijn zus Netty als contact oproepen en de voornaam veranderen van Netty in Tiny.Als ik Tiny als contact opsla ben ik mijn zus Netty als contact kwijt want ie heb ik zojuist overschreven. Als ik Tiny niet op sla, dan ben ik haar als contact kwijt. Erg jammer! Mocht ik het mis hebben dan hoor ik het graag.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam