perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vrijdag besteld en zaterdag keurig op tijd bezorgd. Bloemen en een kaartje. Super!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service, gemak, keuze, goede website, alles eigenlijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De Geweldige Service is al jaren bekend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestel met regelmaat een kaart bij Greetz verloopt altijd goed. Zojuist bij het afhandeling van de betaling zag ik dat ik het de lijftijd van de jarige persoon niet had aangepast. Gelijk de klantenservice gebeld, super geholpen. De dame aan de telefoon heeft de leeftijd op de kaart kunnen aanpassen. Dank :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Website service aanbod levering

Prijs van bloemen inclusief levering vindt ik relatief hoog en dan besluit ik soms om toch iets anders te kiezen als kado

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is makkelijk, je hoeft de deur niet uit. Kan tot s'avonds 22.00uur nog een kaart sturen en is dan de volgende dag bezorgt!! Makkelijke kan toch niet. En een ruime keus aan kaarten voor een mooi prijsje. Voor mij helemaal top!!!!

????

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het is zo gemakkelijk , niet naar de winkel om een kaart te kopen, en dan nog een postzegel, wegbrengen, dat is wel een goed therapie voor een vijfentachtiger

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb alleen goede dingen. Super snel geregeld. Gemak. Betaling vlotjes. Uitgebreide keuze.Maak er veel gebruik van.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel duidelijke website

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie kaart

Wat een ramp om letters goed te krijgen! Het system liep op een gegeven moment vast. Grootste tegenvaller is dat het nu 16:47 uur, dat Greetz belooft dat de kaart tot 20:00 uur dezelfde dag verstuurd wordt. Wat zie ik tot mijn grote verbazing? kan pas 12 nov verstuurd worden! Te laat dus!!! maar ik vind de kaart zo mooi, dat ik deze toch verstuur. Weer een keer via Greetz versturen? Neen, zie weinig verbetering met vroeger.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettig werken achter de computer.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

je kan bijna elke denkbare kaart maken en versturen! Goede keuze en leuk om te doen

Het maken en inladen van foto`s duurt lang en werkt niet optimaal. Soms lukt het helemaal niet en dan is ineens je gemaakte kaart weg of lukt het niet.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten en bewerkingsmogelijkheden.

Irritante time out, soms wil je even nadenken over je tekst en dan moet je weer overnieuw beginnen met het gehele ontwerp van je kaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Accuraat, vernieuwend, leuk

Weet ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemak

Hoge prijs voor ballonnen

Laarderhoogtweg 20