perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

CORRECTE EN SNELLE AFHANDELING

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten, veel keus en veel mogelijkheden voor eigen creaties te maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

lekker makkelijk online een kaart versturen. Heel veel verschillende kaarten. Voor elk moment wel een leuke kaart.

Jammer dat er niet meer gegarandeerd kan worden wanneer de kaart wordt bezorgd, maar daar kunnen jullie niks aan doen. Als je greetz.nl opent zegt hij geregeld een kortingscode voor een kaart of foto kaart, maar je moet dan bij het afrekenen niet vergeten die code in te toetsen. Ik vind dat die code al voorgedrukt moet zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is oké. Duidelijk, snel en goed. Voldoende keuze. Spaarsysteem geeft klantenbinding. Vandaar ik alles via Greetz verzend.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en snel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles is altijd topgeregeld nooit problems gehad dik tevreden snelle service erg bataalbaar makkelijk met regenweertje !!!!!

geeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke site en heeeeel veel keuze in kaarten. altijd al een prima afhandeling en nog nooit problemen met postbezorging gehad. Ik verstuur alle verjaardagskaarten met Greetz! Al jaren! ook naar het buitenland.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd bezorgd

jaarlijks opschonen van de orderhistorie of opschonen mogelijk maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten, goede services, prima verzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig assortiment en keurige afhandeling van je bestelling!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

normaal gezien was ik erg enthousiast over greetz; was altijd op tijd en had originele producten

op 15 september heeft mijn kleinzoon een verjaardagskart met foto ontvangen van jullie met een verkeerde naam (michael) erop. Dat vond ik erg genant

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel leuke kaarten, werkt allemaal makkelijk

betere bezorging...heb bijna altijd dat de kaart te laat word bezorgd. niet de volgende dag of de dag erna maar regelmatig nog later. Snap dat jullie dat niet in de hand kunnen hebben maar het is wel heeeeel erg storend en maakt dat ik bij vaker herhaling helemaal geen kaarten meer ga versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en mooie boeketten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten goede levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk en snel te vinden Mooie collectie kaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, Netjes verwerkt en op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen erg klantvriendelijk over Bestelde produkten worden keurig bezorgd Wat men belooft doet men

Ga zo door

zeer slecht, onaanvaardbaar

* De kleur van de tekst veranderd niet naar hetgeen je wilt en aangeeft ( vakje) * Mijn gespaarde stamps automatisch in mindering? = onduidelijk!! * Waarom eenhoog tarief van bezorgen, als je wat later besteld, wees duidelijker in ; wanneer er voor hoelaat besteld moeten, dan dat je ineens met het hoge bezorgtatief geconfronteerd wordt, en geen keuze meer hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, prettige site, correcte levering. Gewoon vertrouwd! Ook de bestelde meegestuurde cadeautjes komen prima aan!

Ook wat kaarten met spirituele teksten

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam