Grote keuze

Makkelijk en snel

Onvolledig product

Een heliumballon zou met een verzwaring moeten worden geleverd ivm wegvliegen en daarmee het belasten van het milieu. Helaas was mijn kleindochter de ballon in no-time kwijt omdat haar enthousiasme te groot was (groot verdriet), vanwege het ontbreken van een verzwaring. L6L7855346 Cadeaunummer 2KZPGXRMAQ       Ballon Zwemdiploma 1 € 13,99   € 13,99

geweldig

Heb al vele kaarten verstuurd en die zijn altijd op tijd bezorgd

Mooie kaarten en een goede service.

Al vele kaarten verstuurd via Greetz, soms ook met kado of bloemen. Altijd netjes aangekomen.

wederom te laat bezorgd

Je kunt hele leuke kaarten maken, maar ik heb helaas meerdere keren ervaren dat de kaarten te laat aankomen! Ook voor de corona tijden..

waarom 2 kaarten

Waarom 2 kaarten naar zelfde adres?? Waarom extra kosten voor bezorgen in de (ruime) toekomst??

Erg teleurstellend

kado voor mijn kleinkind gestuurd vandaag 1 jaar .helaas mogen wij dr niet zien dus een kadotje dan maar versturen.helaas ze konden het niet bezorgen het adres was niet goed nummer kon ze niet vinden .terwijl post.nl het zelfde adres vanmorgen wel kon vinden ! Helpen nee hoor echt niet we doen het dan morgen wel! Trieste zaak echt nooit meer

Duur, maar niet altijd!

Best duur om een kaart via Greetz te sturen, maar je hebt wel een originele kaart en als je goed op de leuke acties let, valt het kostplaatje vaak mee

Leuke manier van kaarten versturen!

Ik vind dit een leuke manier van kaarten versturen, maar ook leuk om te ontvangen! Met een taart en ook met bloemen!.

heb ik al ingevuld onderin

MIJN ERVARING MET GREETZ IS GOED MAAR IK VERZOND VANDAAG EEN KAART EN ER STOND IN MIJN EMAIL DAT DE ZEGEL GRATIS WAS MAAR SCHEPT MIJN VERBAZING DE ZEGEL WAS ZELF DUURDER DAN DE KAART DAT VOND IK WEL MINDER

Altijd goed geregeld

Altijd op tijd ook al bestel je heel lang van te voren,top

TOP!

Ik heb al heel wat kaartjes verstuurd en iedere keer krijg ik leuke reactie’s. Heel simpel om zelf een originele kaart te maken. Ik vind het TOP!!! En ze worden netjes op tijd bezorgd.

Gezellig en positief

Goed op tijd en fijn bezorgd!

Het is fantastisch.

Bestellen en geen zorgen meer.

Leuke kaarten en kadootjes en fijne service

Al jaren vaste klant en nooit stelt Greetz mij telleur... als de dingen niet zo gaan als normaal , dan vinden ze altijd wel een goede en creatieve oplossing..

Veel mogelijkheden

Voor iedere gelegenheid vind ik bij Greetz een kado en of kaart

Alles prima. Uitstekend!

Ben erg tevreden met Greetz. Helpt me enorm. Ik woon in het buitenland en kan mijn post makkelijk door Greetz versturen.

Wederom zeer teleurstellend

Weer niet op tijd geleverd.

Alle bestellingen zijn tot nu toe perfect gelopen.

Alles tot nu toe prima verlopen. Zelfs een gratis card en postzegel bij een computerfoutje waar ik geen last van had. Prima service!

Veel opties, mooie producten

Voor verjaardagen en andere gelegenheden bestel ik hier vaak. Het is wat aan de prijs maar ook wel orgineel en betrouwbaar. Zeer tevreden en de ontvangers ook!

Ideaal op zo'n manier een kaart versturen

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling aankomt. En de kaarten zien er mooi uit.

Opnieuw gestuurd

Er is een keer iets fout gegaan En de volgende dag Lag er als nog een kaart op de mat

Een geweldige website om met groot gemak je eigen kaart te maken

Als je op zaterdag met schrik ontdekt dat je de op maandag jarige bent vergeten een kaart te sturen, kun je alsnog voor een klein bedrag extra een leuke kaart sturen

keurig op tijd bezorgd

Makkelijk te bewerken en bezorging goed op tijd. Ik kon alleen na de bevestiging op e-mail via de link niets meer in de tekst wijzigen, alleen adresgegevens enz., dat was jammer...

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam