voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle leveringen, zelfs dezelfde dag!! Niet 100% service maar 200% SERVICE!! zelfs als de bezorger niet heeft bezorgd onder het mom "Klant was niet thuis" wordt er dezelfde dag nog iets geregeld of opgelost. Dat noem ik nog eens: GEWELDIGE SERVICE, maakt niet uit wat het kost, maar geef om je klant. Ad Evertz

Ik zou niet weten wat!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is een geweldig bedrijf wat ik zo vergeet zetten ze klaar en versturen het mooi optijd dus ben ik nooit te laat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en op tijd geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Groot aanbod; - duidelijke website; - mooie kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten en snelle levering

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke mogelijkheden, altijd makkelijk om een kado toe te voegen alhoewel ik de prijs vaak te hoog vindt.

De kaarten iets veranderen. Ik maak al jaren mijn kaarten via Greetz maar ik zie weinig nieuwe kaarten. Ik vind de beterschapskaarten ook een beetje kinderachtig. Ik denk dat er meer uit te halen valt. Tegenwoordig kun je ook kaartjes sturen ivm geregistreerd partnerschap bijv. Of condeoleance/sterkte kaarten met een mooie tekst erop. Mensen weten vaak niet wat ze op dit soort kaarten moeten zetten dan is het altijd handig als er al een tekst op staat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten om uit te zoeken en tevens kun je er een cadeau bij doen ... echt een eigen feestje :-) om een kaart te versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk, behulpzaam en punctueel!

Ik klikte op een kaart en wilde daarbij een teddy beer cadeau bijvoegen, maar kon alleen kiezen uit bloemen terwijl ik een teddy beer wilde. Dit was niet mogelijk. Wel toen ik eerst op de teddy beer klikte en vervolgens de kaart koos was het mogelijk. Dit zou andersom ook moeten kunnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorme keus. Ze doen wat ze beloven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestel met regelmaat een kaartje bij Greetz. Altijd tevreden met het resultaat en de reacties van personen die hem ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze! goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en ruimte om zelf lettertype etc. te kiezen

meer ruimte bij tenaamstelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website en snelle levering

goede service, goed behandeld

Op geen enkele manier kun je een kaart met een eigen toegevoegde foto versturen. Steeds geeft hij aan: er is iets fout gegaan probeer het opnieuw. Balen!!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam