voldoende, een redelijke ervaring

Ik kreeg te lezen dat ik vijftig % korting krijg. Alleen vandaag geldig. uiteindelijk na een hele bestelling te hebben gedaan, foto invoegen, plus tekst plus kaart plus tekst... kom ik bij de betaalgegevens en wordt mij nergens de kortingscode gevraagd. Omdat ik hier een half uur mee bezig ben geweest heb ik de bestelling niet geannuleerd om te kijken of ik gemist had, waar ik de code in moest vullen. Dus zoveel reclame voor een halloweenkorting van 50% om uiteindelijk geen korting te krijgen. Erg jammer en klantonvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke kaarten, snelle service

jammer dat je zo veel moet betalen als je een kaart moet laten bezorgen op maandag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snel en hele goed keuze, ja kan ook zelf (bijna) alles maken wat je wilt.

slechter dan verwacht

Pluspunten

een verschrikkelijk achtelijk moeilijk programma.

een beter programma.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dat er ook op maandag bezorgd kan worden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment en veel mogelijkheden

Al vele jaren maak ik voor mijn 3 kleinkinderen een eigen ontwerpkaart, en dan ook zo'n supersize formaat. Ze vinden het geweldig en ze bewaren ze allemaal. Vandaag ging ik er een voor mijn kleindochter maken en ik was erg teleurgesteld. Andere keren kon ik op de voorkant een mooie foto plaatsen en dan ook met een leuke tekst erbij dat ze die dag zoveel jaar werden. Helaas kon ik alleen een foto plaatsen en geen tekst. Mijn vraag is waarom jullie dat veranderd hebben? Heel erg jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hallo, Ik moet even zeggen dat de gebruiksvriendelijkheid van jullie website echt aanzienlijk is verbeterd. In mei, dit jaar nog, heb ik me echt doodgeërgerd aan hoe ik niet goed van pagina naar pagina kon. Nu ging echter alles soepeltjes, erg fijn! Ik gebruik de services van Greets erg graag en ben ook zeker iemand die positive woorden over jullie verspreid. Dat kan ik nu weer doen. Dankjewel.

Vanuit mijn studie (marketing) zou ik greetz aanraden om een social media campagne op te zetten die inspeelt op het gevoel. Er komen zoveel speciale dagen aan, en mensen moeten weer kaartjes naar elkaar sturen om elkaar te laten weten dat er aan elkaar wordt gedacht! Dit zou ik in de vorm doen van een video die bijvoorbeeld op Facebook wordt laten zien. Door middel van juiste targeting weten jullie misschien zelfs zo een hele nieuwe doelgroep aan te spreken en een wat oudere doelgroep te (re)activeren. Voor eventuele ideeën ben ik te bereiken via mijn email. Succes! Groetjes, Talitha

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede dienstverlening aan de telefooon

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg handig om te weten dat je kaart aankomt,ziet er goed uit.

Soms is het wat lastig met 2 maal drukken voor de tekst,doet het niet altijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima bedrijf zeer goede aflevering, geweldig!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

keurig verzorgd en (meestal) op tijd !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten. Altijd prima op tijd. Nooit geen problemen.

Blijf zo doorgaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes en verzorgd. Nog nooit problemen mee gehad.

Alles is top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke acties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, makkelijk te verwerken

In je adresboek worden al de namen opgeslagen maar als je een adres zoekt zie je bijvoorbeeld 3 x dezelfde naam maar je kunt niet zien welk adres erbij staat. Soms zijn mensen meerdere keren verhuisd en is het maar gokken welke het nieuwe juiste adres is.

Op mijn nota stond € 5,00 en er wordt € 7,00 afgerekend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, waar je altijd wel iets van je gading vindt.

Soms moeilijk om tekst in te voeren als je iets speciaals wilt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, makkelijk om te maken, en het resultaat is heel erg leuk, vooral de kaarten met een foto ...

Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten, alleen zorg dat er iedere nieuwe kaarten zijn (maar dat doen jullie al) verder kan ik niets bedenken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze in kaarten en mogelijkheden om je kaart met extra tekst, eigen foto's en plaatjes persoonlijker te maken.

De plaatjes laden erg traag, ook in de keuzelijst vernieuwt de site zich na iedere keer dat je ergens een x aangeeft. Dat je er niet meer keuzes tegelijk kan maken kost veel te veel tijd en ergernis, vooral als je een pc of tablet hebt die ook al aan de trage kant is. Mooie site, maar veel te traag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele leuke kaarten en cadeau`tjes , veel keuze !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jullie blijven je verbeteren, toppie hoor

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel erg blij met jullie, Ook na een probleempje is de oplossing ook deze keer weer heel snel nabij. Dank jullie wel. W.B te Weesp

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam