perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaaren en cadeaux zijn altijd op tijd en van goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze

minder prijzig zijn.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het bewerken van de teksten in de kaart (aanpassen aan afmeting) gaat altijd moeizaam en vergt veel geduld. Verder acht ik het niet toelaatbaar dat uw helpdesk al uw klanten tutoyeert.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo heerlijk dat deze site bestaat,woon in Italie,en kan zo m,n familie verrassen ,met kaarten/ballonnen/kado,s/bloemen, Heel goede bezorging!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaartjes, goede service wanneer er iets mis gaat!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel aanbod aan kaarten, leuke variaties mogelijk , top

Via de app op de tablet gaat het nog niet zo handig, dus blijf via de laptop en de site werken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind het altijd heerljk om weer kaarten te sturen via Greetz. Heel veel keus en altijd positieve reacties van de ontvangers. Voor mij DE ideale keuze om de familie en vrienden in Nederland op tijd van een kaartje te voorzien.

Ik zou graag ook bloemenkaarten (foto's van echte bloemen) kunnen selecteren. Is het mogelijk om kaarten wat meer in categorieen te splitsen? Ik denk niet dat er veel mensen zijn die 22 pagina's doorspitten om een bloemenkaart te vinden..... Zou het in ieder geval gemakkelijker vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo makkelijk even een persoonlijk kaartje sturen, vooral als we in het buitenland zijn.

geen, erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prachtig produkt, snelle bezorging

eigenlijk niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik ben altijd ontzettend blij met Greetz, als ik weer eens te laat ben met een kaartje sturen.. ben je bij Greetz toch nog altijd nét op tijd! Top!

Als ik een kortingscode gebruik die ik via eurosparen heb, moet je nog ontzettend veel geld besteden wil je die kunnen gebruiken. dit lijkt me niet de bedoeling van punten sparen en dan inwisselen. want zonder die punten kan ik een normaal iets versturen en ben ik dus minder geld kwijt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige website, leuke kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk, lekker simpel, vlug, ruime keuze, mogelijkheden te over

zo doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect! Ik ben zo blij, dat Greetz bestaat. Heel nuttig voor mij om vanuit het buitenland, post naar Nederland te sturen. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Veel keuzes - Leuk dat je zelf kan ontwerpen - De mok dat het plaatje tevoorschijn komt als je heet water hier in doet - Zeggen dat het morgen al bezorgd wordt!

- Ik heb een mok gemaakt met een afbeelding, maar ik kon alleen de voorkant zien. De andere afbeeldingen waar ik op kon klikken om het te bekijken bleven wit. - 2 keer gebeurde het dat ik het op wilden sturen maar dat er een foutmelding was en weer helemaal op nieuw er naar moest gaan zoeken, de foto up te loaden etc.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd leuk om weer een eigen kaartje te maken

graag tussen tijds de kaart bekijken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als er iets verkeerd gaat met een bestelling krijg ik direct de keuze mijn geld terug of de bestelling nog eens versturen, altijd perfect opgelost.

Kan er geen bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Direct hulp waar nodig. Genoeg keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk! Snel en betrouwbaar

slechter dan verwacht

Pluspunten

Hele leuke kaarten en grote mogelijkheid

Ik had een kaart op zondag besteld en had hier extra voor betaald en heb ruim een maand van te voren dit opgegeven. De kaart zou tussen 14:00 en 19:00 aankomen. Maar dit is niet gelukt. Vind ik heel erg jammer want nu is de kaart niet op zijn verjaardag aangekomen en dat had ik erg graag gewild.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Schitterende website alles is mogelijk, dit is werkelijk een klantengerichte service...

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam