goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd zeer correcte bezorging, netjes verstuurd

Ik heb een paar weken geleden een ballon besteld voor mijn nichtje zij was met spoed opgenomen in het ziekenhuis dus ik dacht ik stuur haar gelijk een ballon met dezelde dag bezorging. Helaas lag het adres als 1 van de laatste op de route en is de ballon vlak voor 22.00 uur bezorgd. Jammer genoeg te laat voor de kinderafdeling en waarschijnlijk brengen ze niks meer rond in het ziekenhuis om die tijd dus helaas kreeg ze de ballon toch pas de volgende dag bezorgd. Misschien toch wel netjes om bij de extra verzendkosten te vermelden dat de bezorging in ziekenhuis/intstellingen toch wel later kan zijn. Verder ben ik echt super tevreden maar wilde dit toch wel even vermelden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Inmiddels ruim 4 jaar zeer tevreden Greetz gebruiker. Ik hoor alleen maar zeer enthousiaste reacties van mijn vrienden, familie en kennissen. Dus Greetz van harte aanbevolen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus, prima bezorging. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben al jaren heel tevreden over Greetz. Heb inmiddels ook al meer dan 500 kaarten verstuurd, dus dat zegt genoeg denk ik zo.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keuze en geregeld vernieuwing van kaarten. Op tijd bezorgd.

Ga zo door niks op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super bedrijf. Kaarten zijn altijd precies zoals ze moeten zijn. echt een aanrader voor iedereen om te gebruiken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel fijn om persoonlijke kaarten te sturen. Word erg goed geleverd, op de dag dat je het aangeeft

Ik mis bij de stickers over pensionering. De tekst proost zou ook welkom zijn. In de app op de iPad loopt greetz vast.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering! Groot aanbod aan kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Héél veel kaarten keus uit héél veel categorieën. Duidelijke uitleg hoe je een kaartje uit kan zoeken, maken en hoe te versturen. Is altijd handig om nog een kaartje te versturen als jezelf op dat moment geen kaart én postzegels in huis heb.

Jammer voor mensen die pas tegen 20:00 uur thuis komen, die kunnen dan géén kaartje meer laten versturen die de volgende dag eigenlijk bezorgd had moeten zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

perfect

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hun incasso bureau werkt als een pitbull. Dat is het enige positieve over dit bedrijf, maar koop a.u.b. je kaartjes en bloemen elders!

Er was met de IDEAL betaling iets misgegaan bij Greetz, desondanks werden de bloemen wel verstuur. We zouden een factuur krijgen. deze factuur hebben wij niet gezien ook niet de 2 aanmaningen daarna. Maar wel het incassobureau wat vervolgens 40 euro er bij doet en met een deurwaarder dreigt... Voor mij is het duidelijk. Geen zaken doen met zo'n slecht georganiseerd bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site, veel keuze en snelle levering. Super !

Zou het niet weten !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel afwisselende keuzes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel kaarten in het assortiment! Vrijdagmiddag besteld en zaterdag waren de kaarten er gewoon!!! Geweldig

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keuze mogelijkheden leuke kaarten gemakkelijk te bestellen

geen saldo van mensen afpakken! Ze hebben ervoor betaald dus altijd geldig! dat is gewoon pure diefstal!!! Dat vind ik echt een heel slecht en echt een verbeterpunt voor greetz en dat de stamps worden afgepakt vind ik ook een slechte zaak! Je spaart ervoor en je moet er te snel gebruik van maken! dat was niet zo voorheen!! ook echt een verbeterpunt voor greetz! ze zouden anders echt 5 * verdienen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo lang ik met Greetz kaarten verstuurd zijn ze altijd netjes op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf Ik maak er heel veel gebruik van

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en altijd op tijd! Vrienden en familie vinden een kaartje per post altijd leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt geweldig

Nog meer ansicht kaarten

Nee