slechter dan verwacht
Pluspunten
Het assortiment is uitgebreid. Er is een ruime keuze aan kaarten.
De cadeaus zijn wat aan de prijzige kant, omdat er ook nog verzendkosten bijkomen. Overigens vind ik de verzendkosten wel logisch. Maar bijv. bij de bloemencadeaus vind ik de prijzen echt aan de hoge kant.
Verbeterpunten- filters werken niet goed. Als je bijv. selecteert verjaardag-jongen, komen er nog steeds kaarten tevoorschijn voor meisjes
- de tenaamstelling (voornaam en achternaam) mag nu max. 25 tekens zijn. Dit is belachelijk. Er zijn langere namen. tevens accepteert het systeem het &-teken niet!
- als je in de tekst op de kaart een versiering hebt ingevoegd en je gaat dan verder met tekst en je wilt daarna de versiering verplaatsen moet je eerst weer de knop versiering links in de menubalk aanklikken voordat je er iets mee kunt doen. Is onhandig.
- Ik heb kaarten, enveloppen en cadeaus helemaal afgewerkt. Die opgeslagen om later te kunnen afrekenen. Dan wil je een bestelling afrekenen. Je kiest uit je bewaarde items bijv. de 2 kaarten zoals hiervoor genoemd. Dan kun je kiezen uit kaart afmaken of direct bestellen. Maar dan moet je weer alles opnieuw aangeven. kleur enveloppe, grootte kaart, cadeau kiezen en datum kiezen. Super onhandig en tijdrovend. Waarom geef je dan de mogelijkheid het gekozen product op te slaan als je meer dan de helft opnieuw moet instellen.