perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een attentie voor vrienden in hun nieuwe huis geregeld op de dag dat ze de sleutel zouden krijgen, zodra deze datum bekend was. Deze datum werd door de notaris een week van te voren verplaatst. Via de klantenservice hebben ze de leverdatum aangepast en de bezorger was er op de dag dat ze de sleutel kregen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt overzichtelijk en snel. Veel keuze in kaartsoorten.

Als de kaart gecreëerd is het totaal resultaat kunnen bekijken, niet iedere keer alle velden terug moeten lopen. Ik kan het niet altijd vinden in de omkaderingen, items toevoegen en laten vervallen. Vernieuwing...... Na het versturen van een aanzichtkaart krult deze op, wellicht dikker soort papier?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Makkelijke software om leuke kaarten te maken - Veel keus - Eindelijk mogelijk om ook jpg's te uploaden - Veel handige acties waarmee je geld bespaart

- varianten op hetzelfde adres kunnen opslaan (bijv. andere bewoner) - meer kleuren enveloppen voor 0 euro aanbieden - niet steeds zo irritant proberen om in elke stap van het proces je een duurder product of een extra product proberen aan te smeren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen na wat ze beloven!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Komen altijd afspraken na!

slechter dan verwacht

het blijft een rotsite zit ik een kaart te maken en wil dan inloggen lukt totaal niet kaart weg BALEN

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

LEUKE KAARTEN Volop keuze.

De kortingscode werkt vaak niet!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

accuraat, snel en zorgvuldig. Groot aanbod. Suggesties van de klant worden opgevolgd

geen

goede service, goed behandeld

Mooie kaarten en producten en bezorging gaat altijd goed. Maar iedere keer erger ik mij weer over hoe vaak ik uit het systeem gegooid wordt of vast loop of dingen weer opnieuw moet invoeren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie dikke kaarten, goede foto printer en tot nu toe altijd op tijd afgeleverd!

De verzending via PostNL moet vaker gecheckt worden! PostNL doet in sommige gevallen de kaart dubbelgevouwen door de Brievenbus proppen omdat ze te belazerd zijn om aan te bellen, waardoor de kaart beschadig raakt! En dat vind ik zonde van de kaart, mijn werk en de kosten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dat ik dit nooit eerder gebruikt heb. Ik kreeg altijd zelf wel kaarten vanuit Greetz binnen maar eigenlijk nooit naar gekeken. Je kan adressen invullen met belangrijke data. De app geeft je ruim op tijd een melding wanneer je een kaart of iets moet sturen. Nooit meer een verjaardag vergeten.

Ik merk de laatste dagen dat de app wat langzaam opstart. Daar kan nog een verbeterslag gehaald worden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op zondag besteld. Dinsdag nog niet afgeleverd. Volgens trac en trace hangt pakketje nog steeds in sorteercentrum

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met Greetz. Nog nooit problemen gehad. Altijd is alles op tijd bezorgd.

Kan er geen bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een geweldige service! En gaat er iets mis lossen jullie het netjes op! Blijf zo door gaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles wordt snel en erg handig afgehandeld via Mijn Greetz. Zelfs annuleren en opnieuw bestellen gaat bijna vanzelf. Bedankt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De aanbiedingsacties, de mailtjes hoe en wanneer het verloop plaatsvindt en de meldingen omtrent einde stampz.

Ben zeker tevreden over aanbieding acties etc echter soms vind ik persoonlijk de einddatum van de acties te kort en van de nu lopende actie heb ik gebruik gemaakt, 1plus1, echter dan lees ik helaas te laat dat er per order maar 1 kaart gratis is. Dat ik het te laat lees ligt natuurlijk bij mezelf echter dat staat er natuurlijk ook wel heel klein beschreven en heb je daar al overheen gelezen en ga je prettig aan de slag. Toch enigszins misleidend en heb ik weer van geleerd om de kleine lettertjes ook weer beter te lezen. Aan de andere kant snap ik het uiteraard ook echter misschien toch beter attenderen daarop dan alleen maar even heel klein onderaan vermelden. Ik ben bijvoorbeeld toch best een trouwe afnemer en dan vind ik dit beetje jammer. Hoop dat jullie er iets mee doen in de toekomst. Met vr groet, Joke Verbeek

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze en erg duidelijk wanneer de bezorging is ed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is een wereld bedrijf

Helemaal niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Van uit je luie stoel een kaart kunnen versturen hoe makkelijk kun je het maken. Altijd op tijd en heel veel keuze.

De app wat makkelijker te bedienen maken.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam