perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles wijst vanzelf ..zeer duidelijk..

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettig bestelproces Ruim assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel makkelijk om persoonlijke kaarten te maken. Steeds netjes op tijd geleverd, een echte aanrader.

Geen opmerkingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig om al je vrienden en familie regelmatig te verrassen met bijvoorbeeld je eigen foto's, een bloemetje of drankje, een klein presentje. Ideaal als je zelf ergens in verweggistan zit en toch een beetje aanwezig wilt zijn bij een gebeurtenis in het leven van vrienden/familie in Nederland. Maar je kunt zelfs naar het buitenland sturen. Super kwaliteit van afdrukken van foto's, ik stuur ze soms naar mezelf omdat ik een bepaalde foto op een grote kaart wil hebben, en je kunt er drie kwijt in een kaart!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke producten en goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede verzending. Grote collecties, makkelijle website, Bij te bestellen extra's

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk kaarten te maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

tip top alles

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel tevreden met Greetz. Ik hoef niet meer de deur uit als ik snel een kaartje wil sturen ,en naar de brieven bus te lopen . en ze hebben voor iedereen wat, je kan ook je eigen foto,s toevoegen. dat is heel fijn. ben heel blij. Bedankt Greetz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles snel en goed verwerkt, en bij een misverstand wordt het goed opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, mooie producten, veel diversiteit en gemakkelijk te bestellen.

De garantie dat producten ook daadwerkelijk aan komen of wel verwerkt worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk concept! Tijdbesparend! best veel mogelijkheden voor persoonlijker maken van kaart!

nog meer kaartontwerpen (als ik weer meer tijd heb zou ik daar nog wel een bijdrage aan willen leveren!)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Easy, user friendly, great pricing. Lots of choices. I use this to send card to my family in Holland from Canada. They are always on time and much more economical than sending cards form her. Love this site!!!

None...keep up the good work!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en correct versturen van de kaarten

verwerken en veranderen van tekst op kaarten en ballonnen erg moeizaam, je moet er veel tijd insteken voor dat het lukt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

DUIDELIJK, GENOEG KEUZE AAN KAARTEN

KUNNEN MISSCHIEN MEER VERSIERINGEN TOEGEVOEGT WORDEN VAN DEZE TIJD IETS MODERNER

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en een goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten goede service

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nou vrij weinig Schandalig ik heb 9 euro extra betaald Voor een spoed bestelling en het is gewoon niet aangekomen echt schande !

Dat jullie geen geld aftroggelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maak al jaren gebruik van Greetz voor orginele, persoonlijke kaarten. En als ik een kado toe wil voegen, kan dat ook. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat de site zeer verbeterd is. En als ik al een keer vastloop, dan helpt de klantenservice op een hele prettige manier.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam