Altijd al besteld bij Greetz!

Ik bestel al jaren mijn wenskaarten, cadeaus bij Greetz. Ik werk in het buitenland en stuur graag wat naar familie en vrienden in Nederland. Greetz is altijd op tijd met de bezorging, het is mij nog geen een keer voorgekomen dat ze te laat zijn met leveren. Ik blijf jullie vaste klant!

Mooi aanbod kaarten en cadeaus

Altijd prima verzorgd!

leuke en originele cadeau's

voor een kaartje e.d. vindt je heel veel leuke en originele dingen. makkelijke te bestellen via een zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke site. goede service

Van A tot Z prima service

Leuke manier om iemand te verassen. Van A tot Z prima service.

Altijd goed, op tijd bezorgd en goede klantenservice

Uitstekende Service

Duidelijke website, uitgebreid assortiment en zeer kundige klantenservice, ik ben er erg tevreden mee

Altijd op de juiste datum. Tijdens de cirona moet je wel iets eerder de bestelling doorgeven.

Te laat

Een dag te laat geleverd, heel jammer, zeker in deze Corona tijd, heb je al geen feest en de verrassing is dan ook nog eens te laat, heel teleurgesteld.

Goede service en prima levering

Levering is prima in mooie doos en kaartje was heel mooi Echt een verassing voor iedereen waar je iets naar toe stuurt!

Precies op tijd

Heb de kaart bewerkt, wat bij mij niet zo goed ging, maar toch gelukt, verder na de betaling, ging het ook prima, kaart was op tijd en een leuk kadootje, hoefden geen postzegel te betalen

Was helaas de laatste keer

Ze pakken het echt leuk aan, maar helaas is de service niet meer wat het is. De Moederdag bestelling voor mijn kids was niet geleverd op Moederdag, eerste reactie was ‘het is gewoon geleverd’, toen toch weer niet en toen was het 2/3 weken stil. Uiteindelijk was hun voorstel het alsnog te sturen en dan zou het opgelost zijn. Na aan te geven dat ik niet happy was ook geen reactie meer gekregen. Vervelendste vond ik eigenlijk nog dat de eerste levering kwijt is, en daar zat een foto van mijn kids in. Wie weet wat daarmee gebeurt is... Vandaag toch maar betaald, voor de laatste keer.

Geweldige website

Ik gebruik Greetz nu al jaren om kaartjes naar familie te sturen. De website is heel handig om te gebruiken en als ik een verjaardag vergeten ben, dan is het handig om snel een kaart te maken die dan de volgende dag bezorgd kan worden. Extra handig als je in Nieuw-Zeeland woont en het anders gemiddeld twee weken duurt voordat een kaartje aankomt!

top, wat een geweldig bedrijf...zo ontzettend blij mee.

Echt wat een super service op alle gebieden. Ook als je iemand wat wil vragen aan de telefoon. Hele lieve begripvolle mensen. Ik ben blij met jullie

Goede service!

De service is top. Ik had foto kaart besteld alleen stonden er type foutjes in, meteen in contact geweest via chat op de site met de klantenservice. Ben erg goed geholpen en hebben mijn bestelling gecanceld zodat ik dit zelf kon verbeteren (ook boden ze aan dat ze het wilde doen voor mij maar had ook de optie om dit zelf te doen, waardoor ik voor de laatste optie gekozen had). Ik kreeg een kortingscode zodat is het opnieuw kon doen. Goede service en erg vriendelijk dank jullie wel! Tip voor verbetering de kwaliteit van de foto kaarten, kan zeker verbeterd worden.. Verder altijd zeer tevreden over jullie kaarten etc en besteld graag via jullie!

Prima kwaliteit, goede service

De bestellingen die ik geplaatst heb zijn altijd netjes en op tijd geleverd.

Ideaal om ook vanuit het buitenland een kaart te kunnen sturen!

Fijn om zo ook een kaart te kunnen versturen vanaf een vakantieadres naar een zieke vriendin.

Veel keuze leuke ontroerende en vrolijke kaarten

Makkelijk vanuit huis een kaart uitzoeken zeker niet duurder dan in de winkel

Altijd leuke kaarten en altijd op tijd in de bus.

Na een mail bomb door een technische storing een heel lief mailtje (nu gelukkig maar 1) met Excuses en een code voor het versturen van een gratis kaartje. Greetz jullie zijn super ga zo door.

Makkelijke site, goede aanbiedingen, snelle verzending

Ik krijg regelmatig een goede aanbieding, zoals een gratis kaart. Snelle verzending. Ik zou alleen de bewerkingsmogelijkheden van een blanco kaart nog wat ruimer willen zien.

Topservice

Er ging iets fout in de mailwisseling en dat werd prima opgelost door een gratis kaart aan te bieden. Meteen gebruik van gemaakt en dat zorgt ervoor dat ik een volgende keer weer een kaart zal bestellen bij Greetz.

Super mooie foto verjaardag kaart!

Ik kom zelf de foto’s kiezen die als een collage op de kaart kwamen;muziekje erbij en tekstje en mijn vader was helemaal verrast op zijn 70e verjaardag!! Toppie!

Maandagavond zelf een kaart ontworpen en keurig netjes dinsdag bezorgd zoals gevraagd. Top service!!!

Betrouwbaar en betaalbaar

Bestellingen gaan altijd goed. Misschien nog meer keuze gerangschikt.

Gewoon perfect

Ik maak al jaren gebruik van Greetz tot volle tevredenheid altijd op tijd en heel en geen geloop naar de postbus

Geweldig en makkelijk!!

Geweldig en makkelijk