goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede comunicatie over bestelling en bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze gemakkelijk in gebruik heel overzichtelijk

als ik een letter type uitgezocht heb en ik wil beginnen met typen verspring de letter type steeds terug naar het geetz lettertype. En ook als ik een regel wil overslaan. Dat is zeer hinderlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correcte afhandeling, concurrerende prijzen en gewoon heel makkelijk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten en veel keus

"plaats hier uw tekst" deze zin is moeilijk te verwijderen als je geen tekst wilt plaatsen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect!! Makkelijke site...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keuze aan kaarten. En heel makkelijk een kaartje versturen, zonder dat je de deur uit moet!

Geen.

goede service, goed behandeld

De ballonn werd op tijd geleverd en voor de ontvangers een " WoW" moment. Echter na 3 uur ging de ballon precies op de naad stuk zodat kleindochter in tranen was. Misschien iets sterker/ beter materiaal gebruiken !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn dat je als er iemand iets te vieren heeft, Het niet meer hoeft te onthouden. Je plaatst het op Greetz!! En je kan het loslaten. Soms krijg je een bedankje van iemand..... OOh ja diegene had ik een kaartje gestuurd!! Blij mee!!

Jammer dat niet je alle acties je je per mail krijgt . ook daadwerkelijk kan innen. ik vind mezelf best een actieve Greetz fan. Maar al een paar keer ervaren dat acties dan of niet verrekend worden, of al voorbij zijn! Maar vooral niet verrekend worden. En ook beter om op maandag geen kaarten aan te bieden. Post komt vaak niet op maandag! Verder ERG tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede sortering van kaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel,keurig,duidelijk,veelzijdig,gemakkelijk te maken

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ballon besteld voor cruciale gebeurtenis een 50 ste verjaardag. Op de site staat bij pakket tracer vermeld "bezorgd". Er is de hele dag iemand thuis geweest en ER IS NIKS BEZORGD! Niemand te bereiken, - geloogen over bezorging - ronduit balen!!!!! Mega slechte beurt dit. Die maak ik niet meer goed. En greetz zeker niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijke site waar je dnrl een kaart kunt maken en laten versturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt altijd goed geholpen als het even niet lukt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind er altijd wel een een kaart voor een gelegenheid! Of het nu een gewone kaart is, of 1 die ik zelf kan aanpassen, ik geniet iedere keer weer.

niet van toepassing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk om zo een leuke kaart te maken en er niet voor de deur uit te moeten.

Het zou fijn zijn als er ook voor de kleine beurs cadeautjes tussen zouden staan, die zijn toch best vrij prijzig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke keus .correcte afhandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle bezorging als je dat wilt...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel effectief goed te volgen

wilde bloemen naar Engeland sturen maar dat gaat niet

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam