perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima verzorging van de bestelling

De bestelhistorie zou ik graag kunnen wissen. Ik heb helemaal niks aan deze informatie. Dit moet toch te doen zijn. Er staan zelfs kaarten bij die ik aan mensen gestuurd heb die niet meer leven.......vreselijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kunt iets leuks maken voor n goeie prijs, verzenddatum uitkiezen, en hij wordt netjes op de goede datum afgeleverd op de goeie plaats!

Wat meer keuze voor leuke dingetjes als cadeautje,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten. Leuke cadeautjes, eigenlijk is alles leuk aan Greetz. Ik beveel het dan ook van harte aan aan iedereen die dit leest.

Het bijzondere is dat ik niets kan bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik heb alleen maar positieve punten: mooie spullen goede service veel keuze ga zo door!!!!!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestellingen komen altijd op tijd en de bloemen zijn van top kwaliteit.

Als je te lang wacht met kaart maken moet je weer opnieuw beginnen. Zou handig zijn als je het product kan opslaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service, mooie producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service overzichtelijk site veel keuze uit kaarten en cadeaus betrouwbaar komen afspraken na

Geen zo doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zelfs als ik op vakantie ben, kan ik nog op tijd een verjaardagskaartje versturen ! En meestal maak ik het begin van de maand alvast alle kaarten die in die maand verstuurd moeten worden , zodat ik niets vergeet. Er is veel keuze en de acties die er regelmatig zijn, maakt het nog leuker om met Greetz kaarten te sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte behandeling goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een XL kaart besteld die dubbelgevouwen door de brievenbus werd geduwd. Gebeld met de klantenservice en de volgende dag werd nogmaals dezelfde kaart bezorgd........ door een andere bezorgdienst en met de aantekening : aanbellen. Superservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk mooie kaarten versturen die je ook persoonlijk kunt maken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De mogelijkheid om je cadeau/kaart persoonlijk te maken en deze per koerier te laten bezorgen.

Misschien dat je in de toekomst ook cadeaukaarten via Greetz kunt versturen ? Uiteraard per koerier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz doet wat ze beloven. Vriendelijk personeel.

Zou ik niet kunnen bedenken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle, goede service

het gebeurt regelmatig dat de website niet juist werkt. Dat het lettertype van de tekst vanuit zichzelf wijzigt of juist niet te wijzigen valt. Of dat ineens een stuk tekst verdwijnt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg goede site en snel en overzichtelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vooral de service vind ik erg belangrijk. Is er iets fout gegaan, wordt je altijd keurig geholpen. Daarnaast een groot aanbod aan kaarten. En altijd fijn dat er bijvoorbeeld acties zijn, zoals een gratis postzegel, een gratis kaart bij een cadeau etc. En een goed uitziende webshop. Alleen vind ik het soms behoorlijk prijzig. Maar eerlijk is eerlijk, het ziet er altijd erg goed uit.

Bijvoorbeeld toch een goedkopere collectie erbij aanbieden. Bijvoorbeeld een website als kaartje van Caatje, iemand die geweldige kaarten maakt voor 0,99 euro cent. Zoiets mis ik in de collectie. Iets eigentijds. Daarnaast blijf ik het vreemd vinden bijvoorbeeld 0,35 euro cent voor een envelop met een bepaalde kleur te moeten betalen. Ik weet het, Greetz is groen, maar ik vind het spuuglelijk. Gelukkig bij sterkte wensen bieden jullie de witte kaart gratis aan. Naar mijn mening zou wit altijd gratis moeten zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig!!

Geen Het is perfect zo!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel veel verscillende kaarten goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijkheid en prettige website

Geen :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alleen maar positief

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam