Pluspunten

Kwaliteit kan wel iets beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en accuraat

voldoende, een redelijke ervaring

Saldo opwaarderen via de app.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en altijd precies zoals afgebeeld, als er een probleem is snel opgelost of afgehandeld

Cadeaus en ballonnen erg prijzig, zou goedkoper kunnen zo bereik je een nog breder publiek

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zelfs een dag van te voren tot 8 uur kan je nog een kaart laten bezorgen. Ruime keuze uit kaarten en goede service.

Op het moment geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb alleen maar positieve ervaringen!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

S avonds ge maakt en de volgende dag in huis

Zo door gaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De site werkt goed. Klantenservice is ook servicegericht Prettig om mee te werken en kaarten te bewerken

Meer kaarten per pagina of alle zodat je door kunt scrollen in plaats van uploaden en wachten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke producten die je op maat kan maken met eigen foto's en namen - Snelle levering (op een enkele uitzondering na is levering op tijd, is natuurlijk ook afhankelijk van derden) - leuke acties

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorging op afgesproken datum, top! Per koerier, kost iets meer, maar weet ik zeker dat het op tijd wordt bezorgd.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze,makkelijk leuke fotokaarten maken. Een reminder als er iemand jarig is. Adressenboek zodat ik eenvoudig kan versturen

Het zou mooi zijn als Greetz duidelijke afspraken kan maken met de postbezorging. Ik heb nl al een paar keer gehad dat de ene helft van de tweeling de kaart op tijd kreeg en de andere helft een dag te laat. Vandaar dat ik nu voor die 2 zelf 2 kaarten in 1 enveloppe doe zodat ze hem allebei tegelijk krijgen. Maar het is natuurlijk veel leuker als ieder een kaart in een enveloppe krijgt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie, snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

onwijs leuk en handig!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijk. Ongelooflijk veel keuze aan kaarten. Voor mij nooit iets anders dan Greetz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is wel bezorgd, maar om 23.00 uur. Toch bedankt

slechter dan verwacht

Voor 14.00 uur besteld, maar niet bezorgd. Jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super Geweldig TOP - al jaren een tevreden klant!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, duidelijk,super service....gewoon top!!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtige bloemen.Bij bellen,alle vragen uitstekend beantwoord en aardige telefoniste.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal toppie geleverd mooi met track en trace code ga zo door

Geen opmerking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super leuke kaarten en cadeau's De ontvanger is altijd enthousiast en ook de bloemen zien er altijd goed verzorgd uit. Ook voor 22:00 uur bestellen morgen in huis is fantastisch en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super bedrijf en zo makkelijk. Tevens bedankt voor mijn verjaardagskaart, geweldig.

Geen, is echt allemaal top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

al jaren bestel ik via Greetz mijn kaarten, ik ben uitermate tevreden over de service en correctheid waarmee uw organisatie de bestellingen afhandelt. Chapeau!!

geen enkel commentaar

Laarderhoogtweg 20