perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten genoeg keuze en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het grote gemak, geen zoeken in winkels, postzegels kopen, posten.

Ik zou het niet weten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kaart ok, Bloemen is niet volgens bestelling geleverd, bestel rozen gebra's bezorgt.

Doen wat je beloofd en bevestigd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudig, alles op maat te maken, kiezen en verzenden. Gewoon prima.

Ballonnen en kaarten mis ik voor Bachelor en Master diploma's van de universiteit. Tevens zou cum laude leuk zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service

Telefoon vriendelijker maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind het super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, en goeie service

Mind er een dure kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stiptheid. Gebruiksvriendelijkheid

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede service, klantenservice erg vriendelijk. Ik verstuur alleen nog kaarten via greetz. Heel vaak aanbiedingen ook in samenwerking met andere bedrijven, zoals met de toetjes van Mona een paar jaar terug! Leuke acties!

Extra adres regels voor het versturen van kaartjes naar het buitenland.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voldoende keuze, leuke acties En levert altijd vlgs afspraak gebruik het al jaren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd en goed verzorgt. Ideaal als je een druk en hektisch leven hebt, je kan alles ver vooruit inplannen. mocht je alsnog iemand vergeten... Dan leveren ze zelfs nog dezelfde dag tegen een kleine vergoeding. Helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk en bezorgd wanneer je wil

Nog meer keuze is altijd goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alweer te laat... top dat het nu nog kan dat de kaart morgen aankomt! top top top!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een en al lof. elke stap is helder. Heel veel mogelijkheden om fotokaarten te maken. Super gebruiksvriendelijk en ontelbaar veel mogelijkheden. Bij een door mij gemaakte fout werd ik heel adequaat door de klantenservice geholpen

Ik zou het echt niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nooit te laat met een kaart!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben bijzonder tevreden

Het verwijderen van bestelde kaarten is niet mogelijk en blijven allemaal in "mijn Greetz" zitten. Dat is zeker een verbeterpunt. De klant moet toch zijn eigen kaarten kunnen verwijderen !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn kaart is waarschijnlijk kwijtgeraakt bij de post nl. De klanten service heeft aangeboden een nieuwe kaart te laten printen! En dit natuurlijk kosteloos! Heel erg fijn :D

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd kaarten en cadeaus op tijd . Keurig verzorgd en goede kwaliteit'.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel handig om op deze manier kaarten te sturen, klaar te zetten om te versturen en herinnerd te worden aan verjaardagem etc.

Meer ansichtkaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk en prima ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd alles precies volgens opdracht afgehandeld. Al heel wat kaarten verstuurd, nog nooit een probleem gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

Het kan zo maar bij Greetz! "Oeps" en weg de moeite van zeker wel een uur om een mooie kaart te maken. Oeps: En dit is niet de eerste keer. En zonder een uitleg of verontschuldiging. Nog eens en Oeps ik zoek een andere aanbieder, genoeg!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam