perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede keuze, altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte service. Snel en betrouwbaar. Kloppen de gegeven die je opgeeft niet, wordt je gebeld. Nette aflevering en leuke acties. Zeer tevreden en ik maak veelvuldig gebruik van greez. Zowel van de kaarten en bloemen.

Eigenlijk niks. Ben zeer tevreden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg jammer heb gisteren om precies 22:00 besteld en extra betaald voor een levering voor de volgende dag. Waar het mis is gegaan weet ik niet maar de kaart is vandaag 14-09-2016 niet bezorgt. Jammer bij het bestellen had ik ook een vastloper (dit gebeurd tussendoor wel vaker) waardoor ik mijn kaart niet voor 22;00 kon bestellen maar om precies 22;00. Ik heb extra betaald om de kaart vandaag nog te laten bezorgen en dan komt deze niet????? Ben een beetje teleurgesteld en zit er over te denken om bij een volgende keer ergens anders te bestellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het fijn dat ik dag en nacht spullen kan bestellen en kaarzetten.

Niet alle kaarten kunnen aan mijn kwaliteits eisen voldoen. Laatst had ik 30 kaarten besteld die 'schuin' (niet recht) gevouwen waren. Slordig. Ik heb ook al een keer eerder gehad dat een grote hoeveelheid kaarten niet goed gesneden was. Toen ik daarover belde werd het opgelost. Maar ik vind het niet fijn om te bellen. En niet kunnen dat de kwaliteit niet altijd gewoon100% goed is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten, makkelijk te bewerken en het is snel verstuurd!

Mischien ook wat goedkopere kaarten ertussen doen, ik zag ze alleen vanaf €2,50

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg makkelijk om snel en eenvoudig kaarten en kado's te versturen. Erg handig is ook de maandfactuur waardoor er weinig administratieve handelingen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een bedrijf waar je op kunt bouwen! Ik verstuur al jaren kaarten via Greetz en ben zeer tevreden

kan alleen maar zeggen, ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, ruime keys.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In 1 woord > GEWELDIG!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk vanuit huis.

Krijg niet de letters groter. Ze worden steeds kleiner.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, bloemen zijn altijd vers en gaat er toch eens wat fout, bv omdat de post iets kwijt raakt, dan wordt het artikel zonder problemen opnieuw verstuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren stuur ik kaarten via Greetz. Bevalt prima, voor elk wat wils. Makkelijk te bewerken en kaarten komen altijd op de beloofde dag aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In één woord FANTASTISCH !! Lekker makkelijk, je hoeft er de deur niet voor uit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze kaarten, mooie kaarten en prima bezorging.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige website en herinnering per mail

Kortingscode na inloggen zou automatisch moeten worden verwerkt bij afrekenen, ik lees kortingscode vaak in mijn mail maar wis mijn mail sneller dan dat ik de code gebruik en vergeet het dan dus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en betrouwbaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Graag ook erbij vermelden als het pakketje is bezorgd. Er staat alleen verzonden, zo kun je niet zien of het is aangekomen of niet.

Meer gratis enveloppen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus, prettig bewerkingsprogramma

Meer ruimte om voornamen en achternamen in te vullen zou prettig zijn. Uit nood gebruik ik nu maar de bedrijfsnaam om toch de volledige namen, vaak 2, weer te geven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

komt afspraken na, duidelijke website

geen

Laarderhoogtweg 20