perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz doet wat t beloofd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Op het moment heb ik geen positieve berichten, wil een aantal kaarten versturen, maar de site is heel traag. en kan niet mijn letter grootte kiezen, springt elke keer op een kleine letter. Jammer ben 1 uur bezig geweest over 1 kaart, nou dan stop ik er maar mee, Niet te doen. JAMMER

Dat de site wat sneller is, en ik gewoon mijn gewenste grootte letter type kan toepassen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten met aardige mogelijkheden.

Bij het zelf samenstellen van kaarten, is de lettertype keuze vrij beperkt. Je kunt geen schaduwen aan de letters toevoegen. Evenmin kun je de tekst meer of minder doorzichtig maken. En dat betreft helaas ook de foto's. Juist dat geeft veel meer vrijheden, indien dit wel zou kunnen. De site is te beperkt en geregeld loop je vast, omdat het te druk is. Zou niet moeten kunnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd heel tevreden

Vandaag kon ik een aantal maal de tekst in een kaart niet invoeren!! Na uit en inloggen lukte het wel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, steeds iets nieuws

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie en stipte levering

Een mandje waar je geld in kan opladen en waaruit je kan aankopen !! Makkelijk voor de cliënt en voor jullie een zekerheid dat. Men bij jullie besteld ! :-)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel gemakkelijk om een kaart te maken. Alleen vandaag lukte het niet goed. Toen ik hem wilde opslaan gaf hij een mislukking aan en kon ik overnieuw beginnen. veel keus

Vals reclame info. Er stond, dat ik t/m 11 sept met de kortingscode POSTZEGELWEEK de kaart gratis verstuurd werd. Niet dus. Ik moest 3,95 betalen en plus , omdat de kaarten op maandag alleen per koerier bezorgd worden. Dan kan er toch evengoed een korting af. Slechte zaak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze en prima service. Prettig geprijsd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze, mooi eindresultaat.

voldoende, een redelijke ervaring

De kleur van de zelf getypte letters was niet aan te passen. Standaard was deze donkerblauw, veranderen in rood ging niet. Het werd lichtblauw en was niet meer aan te passen. Dus moest ik de kaart opnieuw van af het begin weer selecteren, tekst toevoegen etc.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

je kaart is altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg leuk, correct en veel keus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk zeker dat je meerdere kaarten alvast kunt maken! Op tijd geleverd indien de post op tijd is. Alleen maar lof ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel mooi bedrijf en product!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn kaart was exact op tijd in het buitenland.(Duitsland) Met een zelfverstuurde kaart heb ik telkens problemen met de dag van levering. Is telkens een dag te laat of de kaart komt helemaal niet aan. In het vervolg zal ik zeker,naar het buitenland, een kaart via Greetz versturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Makkelijke manier om kaarten te bezorgen - Veel keuze qua kaarten - Veel 'customize' opties

- Prijs (af en toe best duur!)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten om te versturen.

Als je een tegoed opwaardeert, is deze maar 9 maanden geldig. Daarna verdwijnt het gewoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keus! Gemakkelijke site en de kaart/het cadeau altijd tijdig ter plaatse.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Soms moet ik het drie keer overdoen voor dat het door komt.

Sneller laten kiezen.

Pluspunten

Meer mogelijkheden om de voorkant van een magazine de tekst aan te passen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind de website helemaal super, heel duidelijk en overzichtelijk, zelfs voor de senioren onder ons!!! Ruime keuze en gemakkelijk je eigen tekst opgeven etc etc, hoe dat allemaal werkt snap ik niet maar het gaat altijd goed, chapoo hoor, ik vind dit heel knap en ideaal!!!

Houden zo, helemaal super!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en heel handig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1. Hoge kwaliteit kaarten, die je makkelijk naar eigen wens kunt aanpassen. 2. Acties voor klanten (Stampz spaarkaart, gratis postzegels etc)

1. De mogelijkheid om tekstbalonnen met eigen tekst toe te kunnen voegen. 2. Meer tekst-fonts aanbieden.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam