perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Servicegericht, prettige site, leuke kaarten, nooit problemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

greetz is gewoon klasse,alleen een kaart of met kado alles wordt steeds correct afgehandeld ,geweldig.dank u

voldoende, een redelijke ervaring

De app is erg verwarrend. Het lukt mij vaak niet om een kaart te versturen via mijn mobile. Dat is erg vervelend, zeker als ik op vakantie ben en niet beschik over een computer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, handig en snel

Soms werken niet alle opties. Vandaag kon ik de tekstkleur niet wijzigen. Soms ben ik de tekst kwijt etc.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebeld over een niet ontvangen set kaarten. Een uiterst vriendelijke dame heeft het nagekeken en binnen 2 dagen kreeg ik een nieuwe set alsnog toegestuurd. Probleem super opgelost.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi aanbod

De bestelde producten volgens afspraak op tijd leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ben echt heel blij met jullie, alleen kreeg ik nog wel eens een mail, voor een gratis kaart of,een kaart versturen met een gratis postzegel,en dat krijg ik nooit meer,en dat vindt ik jammer.

Ik vindt het prima zo!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

doet gewoon wat het belooft.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijk kaarten maken

Aflever datum komen ze niet na

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd leveren van bestellingen

Tekst verwerken gaat niet even vlot voor alle kaarten. Heb moeten switchen van kaart, omdat de tekst blijft haperen.

slechter dan verwacht

Jullie beloven gratis postzegels. Ik heb drie kaarten besteld! Bij afrekening werden gewoon 3 postzegels in rekening gebracht? Dit is wel balen hoor!! Familie Rakhorst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede,snelle service !mooi kaart!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd , makkelijk van huis uit , enorm assortiment voor alle gelegenheden dus bij deze een 10 !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen bezorgdatum meer vragen of in laten vullen door de klant, jullie hebben het nooit na kunnen komen. Sterker nog er komt zelfs niks aan. Dit was mijn laatste bestelling ooit hier

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en goed levering, grote keuze kaarten en gemakkelijk aan te passen naar eigen wens

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke collectie. Makkelijk te maken en versturen

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel

Soms komt de kaart later dan aangegeven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ook als ik op reis ben kan ik erop vertrouwen dat op de feestdag zelf mijn kaartje wordt bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg gezellig en gemakkelijk. Leuke dingen mee te doen. Altijd verrassend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had bloemen voor mijn moeder besteld en deze hebben 9 weken gestaan, Echte topkwaliteit !!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

supertevreden. veel keuze, snelle en correcte afhandeling

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed en snel, ik blijf er graag gebruik van maken.

geen. Daarom 5 volle sterren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd wel een kaart te vinden. vooral de foto mogelijkheid is leuk. Zo heb je tenminste up to date foto's van je geliefden! Behalve die op je smartpkone. Prima kwaliteit overigens.

De verouderde kaarten opschonen en sneller wisselen. Dat schoolbord heb ik nu wel gezien. Iets meer bloemenkaarten met echte foto;s

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam