Heb ik niet,zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kan kaarten versturen van en over de hele wereld geen problemen ondervonden.Wel zorgen dat er geld op de rekening staat van Greetz dan is het echt geen probleem met creditcard betalen is moeilijker.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keuze van alles

zou meer variatie willen zien in kaarten voor zwangerschap

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Down wat ze beloven

Nil

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-groot assortiment, snelle service, duidelijke website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig leuke ideeën voor kaarten en cadeau's.Voor ons emigranten de manier om vrienden en familie te verrassen

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel keus

Medewerkster Klantenservice was niet echt klantvriendelijk, het ging om een bedrag dat afgeschreven was van mijn rekening ondanks dat ik de bestelling (tijdig) geannuleerd had. Volgens de medewerkster zou ik daarover een mail hebben ontvangen, wat niet het geval was , daarop vroeg ze enigszins geirriteerd of ik de Spam wel gecontroleerd had, ook daar was niks binnen gekomen. Overigens zijn wel de Stampz aan mij teruggegeven maar een mail hierover of over het terug te storten bedrag heb ik nooit ontvangen. Ik heb de Incasso zelf via mijn bank ongedaan gemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd goed en zoals belooft

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en makkelijke website

Niks!!! Jullie zijn top!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling 10 dagen (!!!) te laat bezorgd met totaal verlepte bloemen. Nooit excuus ontvangen. Wel grote mond van klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment. Voor elke gelegenheid is er wel een kaart te vinden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en leuke kaarten. Alles is mogelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze uit kaarten en cadeaus. Mijn bestellingen komen altijd op tijd aan. Echt een fijn bedrijf om iemand blij te maken met een kaartje met of zonder cadeau.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben erg tevreden. Kaartjes versturen doe ik nogal eens en nu was ik met vakantie en heb ruim voor ik weg ging een bestelling geplaatst voor een boeket bloemen voor onze vrienden hun trouwdag. Ik heb een track en trace code per mail ontvangen op de bezorgdag dus kon mooi zien of ze het hebben ontvangen en hoelaat. Heb van onze vrienden een foto gekregen en ze waren er erg blij mee. En het was een mooi boeket. Greetz bedankt en ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaartjes sturen/ontvangen is het leukste wat er is! Via Greetz gaat het ook nog eens super snel en is er van alles mogelijk. Een persoonlijke kaart met een foto of een cadeautje erbij. Snelle service. Erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg mooie kaarten en veel keus Alles zoals beloofd op de site Wat ik erg fijn vind, is dat je ook ongeschreven kaarten en enveloppen in een pakketje naar jezelf kan sturen. Soms wil ik een kaart zelf schrijven of afgeven of bijvoorbeeld bij een cadeau doen. Heel fijn dat dit ook mogelijk is. Hele goede service, snel, duidelijk en vriendelijk antwoord op een vraag via chat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, goede service

Misschien een persoonlijke opmaak die je kan selecteren, denk hierbij aan alle namen die je op de kaart gaat zetten. Zou ideaal zijn als dit kan aanvinken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd prima

Ik vind dat jullie de mensen ook op de website bij het plaatsen van een bestelling moeten attenderen op bijvoorbeeld de actie: postzegelweek. Nu heb ik zojuist een bestelling gedaan en zie daarna pas de mail over de actie. Ik ben de korting (gratis postzegel) dus misgelopen. Jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden. De bestelling werd op de juiste dag bezorgd. Super!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede kaarten, keurige levering

heb ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GEWELDIGE service altijd gewaardeerd en op tijd.

Ga zelf door het systeem dan zie je dat niet alles even soepel werkt. Als je minder tijd hebt geven mensen het gauw op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service is top

Niks te melden

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke collectie kaarten! Vooral de magic kaarten zijn leuk!

Vanavond weer erg traag. Kaart helemaal klaar, op naar de volgende pagina, kaart verdwenen! Dit gebeurt vaker en is een grote ergernis!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam