perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles keurig op tijd geleverd,zelfs naar Duitsland. Makkelijk en snel besteld en hele leuke kaarten.

Gelieve wat meer geluidskaarten om gewoon te sturen en niet alleen voor een verjaardag.Wij hebben een kennis die blind is en graag een geluidskaart ontvangt,maar de keuze is wel beperkt..tot verjaardagskaarten. Zou ook graag zien dat er ook kadootjes naar Duitsland gestuurd kunnen worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze en altijd snelle afwikkeling!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime sortering kaarten en cadeaus. Bestelling wordt op tijd afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze. Eenvoudig te verwerken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

jammer dat er geen minikaartjes meer zijn om bij de bloemen te bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk, dat je een leuke kaart kan uitzoeken en jullie hem ook voor ons kunnen posten. Veel keus en de ontvanger is blij met een persoonlijke kaart, toch ietsje meer dan een mail. Wat is het leuk met je verjaardag een kaart te mogen ontvangen!

geen, erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en leuke acties, zoals een week lang gratis postzegels!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaart versturen is super eenvoudig, goede site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

*snelle levering * veel keus/groot assortiment * fijne klantenservice * leuke acties en kortingen

* ik mis kleine goedkope brievenbuscadeautjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service, mooie producten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en eenvoudig kaarten te maken incl persoonlijke tekst en foto. Snelle bezorging maar ook ingeplande later bezorging. Ik verstuur al een paar jaartjes zo mijn kaart. Dus ben te vreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ziet eruit zoals je hem maakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

grote keuze, goede verzending

het is mij opgevallen dat sinds een aantal maanden het tekstverwerkingsprogramma anders werkt en naar mijn mening veel gebruikersonvriendelijk is geworden. Ik ben soms meer dan 10 minuten bezig om tekst in de juiste kleur, juiste grootte en juiste lettertype op de kaart te krijgen. Dat probleem had ik voorheen niet. Jammer, want even snel een kaartje sturen is er dan niet bij terwijl ik dat juist zo fijn vond.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ha dig en snel leik kaartje sturen

Soms is ht lasti om de kaart in te vullen, kost wat moeite, en soms verdwijnt de tekst ook ineens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afspraken worden stipt nagekomen, kaarten zien er fantastisch uit en prima feedback.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige snelle service, ook als een keer iets mis gaat. top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en ruime keuze.......

Versand kan beter.....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correct, veel betaklingsmogelijkhede, goede resultaten, keurig bezorgd

het invullen van tekst is ALTIJD lastig! de vervelende tekstvlakken, de delete toets en backspace toets die het niet doen of alleen op een zeer eigenwijze manier , stickers die zich moeizaam of niet laten verwijderen .Ik begin altijd vol goede moed maar ben voortdurend veel tijd kwijt. Gekozen lettergrootte of stijl alleen pas na alles selecteren en niet vanaf start

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service , gemakkelijk , en mooie kaarten

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam