perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- versturen nog de dag erna als je voor 20.00 uur besteld - je kan je eigen kaart maken - de mogelijkheid er een cadeautje bij te doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, gemakkelijk te maken en danvetzenden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk, gevarieerd

Verzendkosten kados omlaag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prijs kwaliteit verhouding klopt en service is perfect alles overzichtelijk en produkten top ga zo door mvg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, cadeautje en komt op tijd aan. De ballonnen worden leuk aangeboden. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze in kaarten! En fijn dat je zoveel kan toevoegen aan de kaart zonder dat deze duurder wordt.

Ik zou ook wel een losse kaart willen kunnen ontwerpen en eerst naar Mijn eigen adres kunnen sturen, zodat ik deze later zelf kan overhandigen. Dit kan wel als ik meerdere kaarten bestel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

grote sortering

geen idee

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, makkelijk een kaart te maken en altijd leuke actie's. Wat ook erg fijn is, is dat de kaart meestal de volgende dag al op de deurmat ligt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was gedaan zoals ik het graag wilde hebben !!! Het was heel goed verpakt en op de datum afgeleverd! Ik ben vol lof voor jullie en heel hartelijk bedankt!

Niets!!! Alles was perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, leuk assortiment, makkelijk ebestelsite ,leuke acties, goede service, snelle afwikkeling.

Nog geen idee,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd

Niets mischien iets goedkoper.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed te vinden super makkelijke site voor foto's

Geen idee hoe vers of mooi de bloemen zijn...dat zou ik wel graag controleren. Foto?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo simpel en eenvoudig om iedereen die dat verdient een persoonlijk kaartje te sturen en je kaart is ALTIJD op tijd! Perfecte service, waar ik met volle tevredenheid al een aantal jaar gebruik van maak!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede, snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze en mogelijkheden

slechter dan verwacht

Heb ik een code voor gratis postzegel, is dat verlopen staat er, mooi niet dus. Wil de kaart niet meer versturen. Kost me nu bijna 4 euro, belachelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Krijg altijd wat ik bestel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles gaat zoals je besteld en vraagt!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam