perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige site, duidelijke handleiding, ook mogelijkheid van eigen foto,s. Af en toe gratis postzegel of kaart!

Ik had laatst met meer porto betalen dat de kaart alsnog de volgende dag bezorgd zou worden. Alleen was dit helaas niet het geval. Dat moet dus wel beter anders heeft het geen zin.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, goede verzending, goede service, leuke aanbiedingen en bloemen altijd vers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben erg blij met Greetz, ik vergeet altijd een kaart te sturen en bij Greetz kan je dat al een tijdje van tevoren een leuke kaart maken en zij verzorgen op tijd de kaart te bezorgen toppie! En ik was pas jarig geweest en kreeg van het Team van Greetz ook een leuke verjaardagskaart, ik vond dat zo leuk!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Compliment: toen na het buiten uitpakken van de heliumballon de ballon direkt de lucht in ging, zorgde Greetz ervoor dat de 80-jarige de volgende dag dezelfde ballon kreeg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid en prijs

Variatie kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk om zelf je kaart te ontwerpen en niet duur

Allemaal goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb al meer dan 200 zelf ontworpen kaarten verstuurd en beveel iedereen Greetz aan! Nooit teleurstellingen, altijd blije ontvangers!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel blij met Greetz, nu stuur ik tenminste iedere keer kaarten naar mensen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, makkelijk, ideaal!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel mogelijk op de kaarten , foto's

Niet

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle nette levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote collectie, netjes uitgevoerd. Goed uitgelegd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg tevreden

meer kleinere kado's om te sturen als attentie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker makelijk en volgens afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De balonnen zijn SUPER mooi! Ik had ze kleiner verwacht maar ze waren precies naar wens. Zeker een aanrader, top service ook, aardige bezorgers :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben alleen maar positief

Ik heb geen verbeterpunten of tips

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service

App werkt soms niet goed als er wijzigingen in een tekstvak gemaakt dienen te worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle correcte bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd, de service is uitstekend. Gaat er iets mis wat altijd natuurlijk een keer kan gebeuren , wordt het goed opgelost. Ben heel tevreden.

Kan op niets komen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi verpakking van de bloemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prachtige verjaardags kaarten laten maken .. ze zijn zo mooi geworden . super scherp ,en van top kwaliteit . we zijn zeer tevreden ,

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam