perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

We worden op de hoogte gehouden.netteafhandeling.

Weet niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed Gebruiksgemak en goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en levering van kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service en duidelijke procedure om je kaarten te maken en te versturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Veel keuze Makkelijk bewerkbaar

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meestal bestelling op tijd. Ontvangers blij verrast.

Ik heb 2 volle rijen met "stamps", maar bij betalen kan ik nooit een volle kaart verrekenen. Staat nergens aangegeven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kwaliteit kaarten, prachtige bloemen en altijd leuk een ballon! Kortom aanrader!! Betrouwbaar....ook niet verkeerd in deze tijd..;-)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling op tijd, maar bestelde bloemen vielen me knap tegen.! Wat een ongezellig , zakelijk bosje bloemen en wat klein voor 18,95 euro !! ( normaal 22,95 euro) Dit is dus de Augustus aanbieding ? Triest, nog veel te duur ! bestel nooit weer bij Greetz!!

Bekijk eerst eens, wat je de deur uitstuurt naar klanten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nog nooit te laat verstuurd

Leeftijdskaarten op volgorde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bezorging is altijd prima en op tijd. Ze doen echt hun uiterste best.

De verpakking. Ik zit altijd met die Grote dozen. Zouden die misschien weer mee kunnen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bedrijf voldoet aan mijn verwachtingen. Een tegen vraag: Wat vindt u van de klanten? En..wat doet u eraan om ze te behouden? U verwacht zelf een pluim,.. maar, deel hem ook maar uit! groetjes Hans

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment aan kaarten, snelle verzending en goede prijzen

Betere site voor een tablet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en redelijke prijs. Ooit ging er iets mis, Greetz dit perfekt en keurig opgelost...goede service geboden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect ! Super indico! Qualidade e entrega de acordo com o que foi adquirido no site! Sempre compro deste site! Super indico!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service en als er iets mis gaat kijken ze altijd naar een oplossing zonder gedoe!!

Jammer is dat je niet meerdere cadeau's kan koppelen bijv. Chocola en een boeket met een ballon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, veel mogelijkheden mbt eigen foto's op kaart plaatsen, ook via automatische afschrijving kunnen betalen. Veel leukere kaarten dan bij Hallmark

Geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze komen na wat er beloofd wordt.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuk gister bestelling geplaatst dezelfde dag nog bezorgd op gewenste adres. Ook fijn dat je ziet woe je pakket gaat afleveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kaart maken ging super makkelijk. Ik heb geen internet bankieren dus ik moet her overboeken wat heel snel ging en makkelijk. Het kwam ook echt aan op de datum waarop ik het ABN geven de kwatiteit van de foto waren top daar maakte ik me een beetje zorgen op dat het foto' s waten dienik met de telefoon had gemaakt maar dat was super mooi

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze en goede kwaliteit bloemen. Aardige bezoriging.

Het is best kostbaar om iets te versturen maar gelukkig zijn de bloemen van goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

leuke cadeaus en kaarten

geen. alleen ga met de tijd zoals jullie nu al doen. steeds vernieuwen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten zien er erg mooi uit en je kunt hem heel persoonlijk maken met magic of een eigen foto

Is allemaal geweldig goeie service en sltijd bezorgt op de tijd die jezelf afspreekt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam