perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten met foto's zijn van zeer goede kwaliteit. Verzending altijd op tijd. Grote kaarten worden in een doos verzonden zodat ze niet beschadigen. De agenda met adressen en verjaardagen is erg handig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige bloemen die twee weken hebben gestaan! De jarige was zo verrast met de manier waarop de bloemen werden aangeboden. Dat alleen al was voor haar een feestje. Daarnaast heeft zij mij twee keer gebeld om te vertellen hoe mooi ze waren en hoe lang ze hebben gestaan! Zeer tevreden. Daarnaast gebruik ik Greetz al vele jaren naar volle tevredenheid. Goed assortiment kaarten én mogelijkheid eigen kaart te ontwerpen, deze zijn dan ook nog eens van uitstekende kwaliteit. In één woord: fantastisch!

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering van bos bloemen. Ook mooi boeket begreep ik van de ontvanger

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze en altijd op tijd bezorgd

niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keus uit veel leuke kaarten, makkelijk te bewerken en snel opgestuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb nu al verschillende malen gebruik gemaakt van Greetz en alles ging en liep zoals het moest. Altijd zijn kaarten bloem en cadeaus op tijd. En prachtig verpakt, want ook deze optie is kiesbaar. Wat wil een klant nog meer. Ik woon in het buitenland en Greetz heeft het voor mij heel erg makkelijk gemaakt. Ik zou niet weten wat er verandert moet worden, het gaat prima zo, dus zou ik zeggen ga zo door

Misschien het enige dat ik kan bedenken is het aanbod van de cadeaus bij tijd en wijlen te veranderen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top ! Geweldige kaarten en leuke akties

Invullen van de kaarten met eigen tekst moet makkelijker kunnen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor mij als attente vrouw perfect om je kaarten vast op tijd klaar te zetten. Bovendien zijn mijn kaarten die ik via Greetz stuur altijd op tijd in de bus...

Wat vaker acties met gratis postzegels of de gratis kaart versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd. Altijd keus genoeg en leuke bijkomstigheid dat je kunt sparen voor korting.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke dingen en leuke kaarten en cadeaus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super. Goede bezorging , prima bloemen , en ook ruime keuze in de kaarten e.d.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed product. Snelle levertijd.

Mogelijkheid bieden om af te drukken op hoogglanspapier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze uit een erg leuke, hippe en altijd up-to-date collectie. Super snelle bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes en op tijd.

Geen. Gewoon zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke collectie, bezorging op tijd. Hierover krijg ik leuke reacties van de mensen die ik een kaartje heb gestuurd.

Een keer lukte de betaling niet, maar dat had niets met de bank of mijn saldo te maken. De afronding bij Greetz haperde. Dat was jammer. Maar het kan een incident zijn geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

T werkt gewoon op zondag een kaart besteld. En werd keurig de volgende dag bezorgd. Daar kan de Spaanse post (correro) nog heel veel van leren. T duurt vaak 14 dagen vanuit Nederland of t komt helemaal niet aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar en goede kwaliteit producten. Kaarten zijn mooi, helium ballonnen hebben 6 weken "gevlogen".

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten zijn altijd op tijd! Veel keuze!

Ik zou niet weten, nou ja het bewerken van de kaart vind ik wel eens vervelend omdat ik steeds opnieuw moet beginnen kleur, lettertype, lettergrootte dat werkt wel eens op mn zenuwen. Dat dus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben een zeer tevreden klant

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, makkelijk en snel geregeld

Wanneer je het kaartje maakt en je nog niet ingelogd bent en je wilt een andere pagina bewerken, dan verdwijnt de pagina die je zojuist hebt opgemaakt... dat is jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij alles wat ik besteld heb in de afgelopen tijd is er ook geleverd waar ik om vroeg.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam