perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer betrouwbaar en altijd op tijd. Mocht er is mis gaan dan wordt dat keurig opgelost. Ik ben er heel blij mee en al veel ervaring met Greetz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede en leuke kaart keuze . leuke cadeau's. Goede terugkoppeling over verloop verzending. Kortom TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, beloofde levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi assortiment kaarten, dat je zelf kunt personaliseren. Verder goede feedback over verzending. Makkelijke betaling via iDEAL of eenmalige incasso.

Heb wel eens last gehad dat ik over reeds overleden personen een verjaardagsherinnering kreeg. Inmiddels deze via mijngreetz kunnen verwijderen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd en mogelijkheid om zelf kaarten te maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie collectie, voor iedereen wel iets moois te vinden. Greetz is altijd op tijd met versturen en het is altijd zoals je besteld hebt

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niet te duur, leveren zoals beloofd. Fijn dat je eventueel een boodschap voor de bezorger zelf kunt achter laten

Indien mogelijk, bezorgen boven 10 euro altijd gratis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keus,komt na wat ze beloven,altijd weer nieuwe collectie,en genoeg extra's.Ttouwe klanten af en toe een aardigheidje.Stsmps bv

Soms is het moeilijk tekst in te voeren op een kaart.Dan haak ik af en kies een andere kaart.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Herinnert je op tijd voor komende verjaardagen. Groot assortiment. Snelle levering, desnoods per express. Leuke cadeaus en bloemen zijn altijd vers. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan wordt het goed opgelost.

er zou een mogelijkheid moeten zijn om herinnering voor moederdag en vaderdag uit te schakelen. Het is niet fijn als je ouders overleden zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leverd naar wens en op tijd wat ik bestel voor een prijs naar iedereens portemonnee

Zeer tevreden ga vooral zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes een bevestiging. Ook een berichtje dat het kaartje is verstuurd. Kortom toppie

Zou het niet weten helemaal tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tijdige levering, leuke kaarten en genoeg opties voor eigen creaties

Geen negatieve ervaringen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice. Ik had chocolade besteld en ik kreeg een mail i.v.m. het warme weer. Deze werd in goede staat bezorgd samen met de andere bestellingen die netjes optijd zijn bezorgd.

Bij meerdere bestellingen voor 1 bepaalde dag zou het mooi zijn als deze tegelijk bezorgd kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service was great and it was easy to make nice card and to create your idea

The card was delevert one day earlier

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling. Ook lruk meegenomen is hun spaarsysteem voor gratis kaart of postzegel. En regelmatig extra aanbiedingen!! Fijn is ook dat je, zoals wij nu, vanuit t buitenland toch iemand de vlg dag kunt feliciteren ( mocht je de verjaardag vergeten zijn!!), maar zeker ook condoleren. Dank voor de service.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze in kaarten , cadeautjes e.d. Betrouwbaar. Handig dat je kaarten kunt agenderen.

Op de tablet werkt het programma niet altijd goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en betrouwbaar. Nog nooit een kaartje te laat bezorgd

Kan op mijn tablet niet mijn greetz tegoed op waarderen. Alleen op de laptop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon lekker makkelijk

Kaarten naar het buitenland direct vanuit de site kunnen versturen zou echt helemaal een topservice zij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke site. Geen fratsen. Mooi boeket uit de vele boeketten gezocht. Duidelijke bezorgdatum en super goed afgeleverd bij mijn vriendin. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel,gemakkelijk, nietjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima overgekomen ondanks de hitte mijn dochter was helemaal blij.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam