Top kaart

Duidelijke uitleg om snel een geschikte kaart te maken!

Fijn via Greetz een kaartje te laten bezorgen

Goede service, snelle levering

Handig!

Handig, zo kan je toch nog een kaartje op tijd sturen.

De service en de bezorging is helemaal Top!

Ik heb al een aantal keren bij Greetz een wenskaart besteld en het is helemaal super! Prima geregeld!

Helemaal top!

Zo'n leuke site. Ik ben zelf niet iemand die naar de winkel gaat en dan eraan denkt een kaartje voor iemand te kopen. Vind ik teveel gedoe, maar met Greetz is het zo makkelijk en snel geregeld. Familie en vrienden weten niet wat hun overkomt. Ze krijgen ineens kaartjes van me!!

Super hele toppie

Goede levering,super verpakt en top kwaliteit

Prima manier om kaarten te versturen

Prima om zo je leuke of orginele kaarten te versturen maar de bezorging op de door jezelf gekozen datum klopt niet altijd en dat vind ik heel erg jammer.

Goede service snelle levering. De kado variaties en kaart opties zijn er in overvloed. Mooie kadosets ook en ze houden je echt up to date over je bestelling en levering. Wat mij betreft een top service!

Leuke brievenbus verrassing.

Een hart van chocolade om iemand op te vrolijken is een heel leuk kado. En makkelijk dat het door de brievenbus kan.

Super handige site, ook om zelf een kaart te maken. Ze houden je goed op de hoogte wanneer je kaart bezorgt wordt. V eerder kun je ook alvast een opdracht geven voor in de verdere toekomst, zodat je geen verjaardag meer vergeet .

Prachtig eigen ontwerp gemaakt

Heel makkelijk en goed aangegeven eigen ontwerp gemaakt. Foto toegevoegd en tekst. Volgende dag in huis. Topper

Snelle service, mooie bloemen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status.

Ik heb al een aantal keer besteld bij Greetz. Alles verloopt elke keer goed. Bloemen worden goed verpakt.

Kaart van Greetz voor elke gelegenheid

Zoveel opties om van je Greetz kaart een persoonlijke attentie te maken: succes gewaarborgd. Uitstekende kwaliteit, stipte bezorging: klasse!

Ben al wat ouder maar t lukt mij om zelf te bestellen

Snel, correct en niet duur.

Goede kwaliteit en altijd nog op tijd bezorgd!

Fijne website en veel variatie en altijd netjes op tijd bezorgd.

Heel blij met Greetz

De beste om de leukste persoonlijke kaarten te maken en wordt bezorgd op de dag die je hebt aangegeven !

De levering is op tijd top

De fotokaarten - handig om te maken - leuk om te krijgen!

Zo leuk om ervaringen in foto's te vangen en dan - naderhand - er een kaartje van te maken.

Altijd perfecte bezorging.

Altijd blijde reacties.

Prima service!!

Wat wordt beloofd, wordt ook uitgevoerd. Zelf geconstateerd.

Super !

ik heb een foto colage besteld, deze was van zeer goede kwaliteit, mooie duidelijke foto's. Leuke tekst en genoeg keuze. Leuke toevoeging zijn de stickers die je erin kan plaatsen! Greetz heeft mij ook goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling: van gemaakt tot bezorgen. Ik zou dit ieder ander aanraden. Geweldig, ik ben zeer tevreden

Tevreden.

Erg tevreden met Greetz. Mijn kleinzoon was superblij met de kaart.

Geweldig!

Bestel met regelmaat kaartjes bij jullie en ben altijd heel erg tevreden! Super prijs-kwaliteitverhouding!

Ben erg tevreden.

Alleen is er een probleem die ik nu verschillende keren meegemaakt. Ook de laatste kaart die ik heb ontvangen had dit probleem. En dat is dat de envelop niet dicht is geplakt. De flap staat helemaal open. Aan de plakband is niet te zien dat deze vochtig is gemaakt om dicht te plakken. Ik hoop dat jullie hier iets aan kunnen doen, want het staat erg slordig. En het als het mij overkomt zal ik zeker niet de enige zijn.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam