perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooie dikke kaarten met goede opdruk, en afdruk van foto's, veel keuze, leuke en mooie kaarten voor wat ieder wil! Gewoon een super site, voor mij de enig goede!

Geen flauw idee!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke veel verschillende kaarten!

Enveloppen vooral de witte zouden gewoon gratis moeten zijn, jullie zijn het enige bedrijf die daar geld voor rekenen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een leuke nieuwe reclame hebben jullie. Met 'onze hockeyclub' op de shirtjes van de speelsters. Leuk om te zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de Greetz-klantenservice is ideaal. al ben je 90 dan kun je nog een kaart versturen met Greetz want er is altijd een aardig iemand aan de telefoon die je het glashelder uitlegt, ze gaan door tot jij het snapt. ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heb zelf een boeket ontvangen via dit bedrijf en het is dusdanig mooi verpakt dat het niet alleen een bloemetje ontvangen is, maar dat je je enorm geliefd en verrast voelt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd de kaart optie een brede sortering en goede prijs kwaliteit. Top en nog eens top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mocht er onverhoopt toch iets fout zijn gegaan bij een bestelling dan zorgen ze ervoor dat deze met eventuele aanpassing nogmaals wordt verzonden.

Nog meer keuze uit kaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk, klantvriendelijk en overal in de wereld toe te passen.

Ik vind dat je te snel afgebroken wordt waardoor je weer opnieuw moet beginnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijk, ruime keuze, op tijd bezorgen.

Wisselen met gratis envelop in kleur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd en netjes afgeleverd. Ruime keus in kaarten en cadeaus en makkelijk te filteren Goede service Zelf leveringen op zondag en maandag

De appt werkt niet altijd vlekkeloos Je kunt geen tekst in de kaart plakken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en perfecte kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk zoeken en bestellen.

Mijn koerierbestelling is niet op tijd afgeleverd en er is daarover geen terugmelding gedaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende service en kaarten e.d. worden keurig op tijd afgeleverd

vind de adreslijst niet altijd even gemakkelijk.l Weet niet hoe ik adressen kan verwijderen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben heel erg blij met greetz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ben slecht ter been en ben heel blij met jullie service,.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al over de 100 kaarten heb ik zelf gemaakt en verstuurd met Greetz. Wat een geweldige site!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind de website van greetz erg makkelijk om zelf een kaart samen te stellen, met eigen foto, versieringen erbij etc. Dat is bij andere kaartenwebsites nogal eens lastiger. Verder alles perfect geregeld, kaart op tijd bezorgd etc. Niets negatiefs te melden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Always on time , perfectly packaged, reasonably priced

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, veel keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit prijs verhouding. Grote keuze /aanbod.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel en niet duut

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is makkelijk om een kaart te versturen. Er is keuze genoeg. Het is ook fijn om thuis een kaart uit te zoeken. Top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en helder

Bij kiezen van 2 cadeau's voor aflevering op 1 en hetzelfde adres betaalde ik 2x verzendkosten. (Is in 1 bestelling en betaling besteld) Misschien dat dit dat naar 1x kan?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam