goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doet wat het beloofd, veel keus in kaarten en je eigen creatie kun je er in kwijt! Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment. Veel keuzes. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding meer dan super! Voor een hoop dingen betaal je niet veel. Ook het bestellen en de leveringen zijn allemaal helemaal prima. Niets op aan te merken

Soms vind ik de prijs voor de ballonnen prijzig. Een 10tje zou ik er aan uit willen geven en gelukkig zijn we wel een aantal van 10 euro, maar er zijn er veel die een stukje duurder zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gevarieerd aanbod en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nakomen wat de afspraken zijn

Meer bonus wanneer je veel kaarten verstuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooit op tijd geleverd. Kaartje was mooi geprint

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk aanbod aan kaarten. Handig dat je adressen en herinneringen kan opslaan in je account. Goede levering en de kaarten zien er exact zo uit zoals je ze via de site/app gemaakt hebt. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stipt op tijd, groot plezier voor de ontvanger

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service. Super makkelijk en je kunt ver van te voren al een kaartje klaar zetten voor verzending.

Zou handig zijn als het ook op een smart phone goed en makkelijk werkt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd, erg handig dat je nu ook kado's mee kan sturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten voor ieder wat wils

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hallo klanten van Greetz, ik bestel al een tijdje al mijn kaarten en vind het een geweldig bedrijf, Ze zijn snel en er gaat nooit iets mis bij mij. De site is duidelijk en ik vind het super.

De kleur veranderen van de letters is soms wat lastig, misschien een puntje om naar te kijken?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vindt het allemaal duidelijk op 1 punt na, kaarten versturen naar het buitenland.

Vindt zelf dat het iets duidelijker kan om kaarten of andere verassingen te versturen naar het buitenland.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kwaliteit kaarten, bezorging volgens planning, goed assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keuze in kaarten en gemakkelijk te maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Echt TOP!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze uit kaarten. En als niet goed lukt, of een kaart komt "leeg" aan, kunnen ze je nog helpen of krijg je de originele kaart alsnog opgestuurd.

De laatste tijd blijft er zo nu en dan een tekst niet plakken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd geleverd, de afspraken worden altijd nagekomen. Gemakkelijk iemand blij te maken met een leuke kaart.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten,ruime keuze,goede klantenservice,duidelijke app

Werkt niet altijd goed als je een kaart besteld via de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig goeie/vriendelijke/professionele service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, altijd goed geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een kaart is makkelijk te ontwerpen en je kunt het zelf heel persoonlijk maken door een foto of een leuke sticker erbij te plaatsen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten. De ontvangers zijn enthousiast over de kaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd geleverd!

website werkt niet op alle browsers goed. ..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice met zeer klantvriendelijke oplossingen voor een probleem.Staat met stip op nummer 1!!!!! Veelzijdige collectie kaarten. Veel mogelijkheden om de kaarten "te bewerken". Mogelijkheid om tot 20.00 uur een kaart voor de volgende dag te bestellen en zelfs met een extra betaling de volgende dag als je de kaart na 20.00 uur aanmaakt. Ballonzweefgarantie!! Goede communicatie via FB!

Een kortingsactie wordt in je mail meegedeeld. Moet je dus goed onthouden als je op jullie site een kaart maakt. Waarom niet als vast klant de kortingscode zolang als deze geldig is op jullie site plaatsen?Scheelt me onthouden... Ik maak veel fotokaarten.Wellicht handig om de keuze aan te bieden de foto al dan niet op te slaan.Ik heb nu heel veel foto`s op jullie site opgeslagen en weet niet goed hoe ik die allemaal(in1x?)weg kan halen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam