goede service, goed behandeld

Pluspunten

- kaarten maken en versturen als het mij uitkomt - goede overzichtelijke website - makkelijk te "bedienen" - heel persoonlijke kaarten maken - regelmatig leuke akties - punten sparen voor gratis kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk Duidelijke site Uitgebreid assortiment Goede prijs-kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met of zonder kado, een Greetz verzending en verzorging is zo !!

slechter dan verwacht

de grootte van de tekst is moeilijk te plaatsen

voldoende, een redelijke ervaring

Dat alleen groene enveloppe"s gratis zijn en geen witte. Maak meeer keuze mogelijkheden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en altijd op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig en op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, groot aanbod, goede service. En leuk dat je een kaartje krijgt met verjaardag en nieuw jaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten maken met foto's van de jarige. Altijd blije gezichten bij het ontvangen van de kaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super tevreden over de mogelijkheden, kwaliteit en bezorging

simpel bloemetje of zo iets voor rouw

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldige kwaliteit , zeer punctuele bezorging , niet duurder als een betere bloemen handel .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maakt een kaartje versturen een feestje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed en snel, heerlijk!

Vind de bloemen nogal duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Net mijn prachtige trouwkaarten binnen gekregen! Ik kreeg zelfs een mailtje, of alles juist was. Zo wisten ze zeker dat de kaart klopte, voordat deze naar de drukkerij zou gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toegankelijke website, producten zijn makkelijk zelf te ontwerpen, levering is snel en netjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke keuzes!! Ontvanger was er erg blij mee alleen liet hij de ballon buiten los...Dus maar weer een nieuwe besteld. Fijn dat er op zondag geleverd kan worden. Scheelt weer een dag wachten voor de kleine

zeer slecht, onaanvaardbaar

Altijd hetzelfde euvel! Twee identieke kaarten naar hetzelfde adres. Hoe kunnen jullie het verzinnen. Dubbel betalen en een blunder voor mij bij de ontvanger.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

er is nog nooit iets misgegaan, alles keurig verzorgd

zoeken naar een bepaalde kaart zou handiger kunnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had naar mijn kleindochter een ballon gestuurd met het verkeerde adres Een belletje en de dag erna werd hij keurig bezorgt Top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker handig als je een verjaardag vergeet kan je s'avonds nog even gauw een kaart bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging, perfect!

Als ik 2 kado's bestel die op dezelfde dag bijdezelfde persoon bezorgd worden, wordt er toch 2x bezorgkosten gerekend, dat vind ik wel n beetje raar. Heb nu 2x 8,95 moeten betalen Kan dit niet anders? verder is de site niet altijd even makkelijk in gebruik, wat betreft invoeren tekst e.d.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam