perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd een passende kaart bij de hand. Bij vragen/opmerkingen snel reactie met een oplossing. Ik ben heel tevreden!

Een eventuele verbetering/uitbreiding van de mogelijkheden: meer kleuren van de enveloppen waar je uit kunt kiezen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kaarten

Levering op tijd......

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide keuze, veel gebruikersopties, snelle service en te versturen wanneer jij wil!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke betaalbare kaarten en goede service

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vrijdag ochtend vier bekers besteld. Zaterdag tip top in orde bij mij thuis afgeleverd. Hoe doen jullie dat????? Chapeau!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De klantenservice Is goed en bezorgen en niet te vergeten de site top

Die vind ik niet nodig opmoment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Genoeg keus in kaarten en geschenken . Leuke aanbiedingen . Makkelijk en vertouwd betalen . Alles word op tijd geleverd .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel assortiment - niet duur - goede service - leuke aanbiedingen.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd correct.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Website duidelijk. Perfect geregeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd goede service

Soms blijft de webshop hangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfecte mooie levering, zeker over de inhoud, bij post.nl worden pakjes nog wel eens leeg geroofd

Mag iets goedkoper

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er wordt ALTIJD op tijd geleverd. Zelfs als je na 18:00 uur besteld. Dat is heel prettig, omdat ik nogal vaak vergeet een kaart op de bus te doen voor 17:00 uur.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Handig altijd en overal iets kunnen sturen.

De bloemen vielen erg tegen. De bezorgdatum waar extra voor was betaald, is niet gehaald.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kan alles op je gemak thuis uitzoeken ipv een hele winkel doorspitten om de juiste kaart/cadeautje te vinden.mailtje

Mailtje na aflevering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk om gepersonaliseerde kaarten te kunnen maken! Snelle service & betrouwbaar. Ook vanuit het buitenland ERG handig:)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruiks en klantvriendelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nou ik gebruik het al een tijdje en ik vind de service Super Altijd op tijd verstuurd .Al plaats ik hem een maand voor de dag van de jarige komt altijd op tijd aan .SUPER SERVICE en leuke kaarten Toppie.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levert de producten niet op tijd af, bezorger bezorgd de producten op de verkeerde locatie. Cadeautje is niet gearriveerd, op dezelfde dag terwijl we thuis waren wordt er genoteerd dat we gedresseerde afwezig was. Echt compleet belachelijk, de service is ondermaats. De klantenservice probeert niet naar een oplossing te werken. Er is tweemaal verzendkosten berekend voor een order, ik heb zelfs de order van 2 producten in een mail ontvangen. Complete rip-off, hoge verzendkosten maar ik ontvang geen product binnen de afgesproken tijdsbestek van voor 2 uur besteld dezelfde dag in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie boeketten Netjes ingepakt Op tijd bezorgd

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering zoals vermeld en precies op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beloven wat ze doen, leuke kaarten, mooie bloemen. Houden je op de hoogte

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke gemakkelijke website Uitgebreide collectie Veel mogelijkheid tot personaliseren Doet wat het belooft/goede service Snelle reactie van klantenservice bij vragen/opmerkingen

Heb ik niet

Laarderhoogtweg 20