perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met moederdag een bos bloemen gekregen via greetz.nl. Super!! Heeft ruim drie weken gestaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super mooi boeket wat 2 weken heeft gestaan!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb maandag een pakketje besteld en het zou die zelfde dag nog geleverd worden. Bij de notities voor de bezorger had ik gezet, indien niet thuis geliefde af te leveren bij de winkel (die is tot 21:00 open) Helaas is de zelfde dag leveren dus niet gelukt aangezien het niet gelezen is. Nou is het pakketje heen en weer gestuurd en momenteel 4 dagen later nog steeds niet bezorgd. Het hele effect van het cadeau is helemaal verpest en zal ook niet weer gebruik maken van de producten en services van Greetz.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd geleverd en top bloemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie bos bloemen, en ik hoef er de deur niet voor uit!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz heeft super leuke en orginele kaarten! de levering is super goed optijd en alles is goed geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is een dikke 10.. vind jullie echt de toppers onder de kaarten. Het sparen van stamps alles.. Dank jullie wel!!!

Niks...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle service, altijd correct bezorgd en op tijd. Chapeau!!

Ik zou graag de kaarten met tekst op willen slaan, zodat je kunt zien wat je gestuurd hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alle kaarten en ook cadeautjes worden netjes bezorgd en op tijd nog nooit problemen gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij het bezorgen van een fles drank bleek dat de fles bij transport gebroken was. Er werd per omgaande een nieuwe fles bezorgd zonder allerlei poespas van bewijzen aanvoeren of ingewikkelde administratieve toestanden. Dát noem ik nou nog eens service! Top!!!!

Geen. Gewoon zo doorgaan! Geweldig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd, leuke cadeaus en geweldige ballonnen! En het allerleukst, de magic kaarten!

goede service, goed behandeld

Enveloppe bij de kaart. ..so not us ....om alles los te berekenen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele mooie kwaliteit kaarten, netjes op tijd geleverd, veel leuke mogelijkheden!

Ik vind het raar als ik in de kaart een ï wil gebruiken, ik deze wel kan zetten, maar als ik de kaart dan opsla die i met trema opeens is verdwenen. Mijn nichtje heet Loïs maar als ik dit in de kaart schrijf met een gekozen lettertype kan ik dus alleen een gewone i gebruiken anders is deze niet te zien. Jammer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke producten, goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke ontwerpen en veel keuze.

Slechte levering, bloemen zijn niet geleverd op de aangegeven datum. De bloemen waren voor een gelegenheid, dus nu heeft het niet zoveel zin meer. Ben een hele dag thuisgebleven om de bloemen in ontvangst te nemen, tevergeefs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnel en doet wat het belooft!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaart verwijderd ivm overlijden. Snel nieuwe code ontvangen. Greetz makkelijk om in de wacht te zetten ivm bijv. Vakantie

Niet echt goedkoop

zeer slecht, onaanvaardbaar

BEZORGEN VAN BLOEMEN IN GROTE DOZEN IS SLECHT VOOR ONZE PLANEET!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle levering, en handig spaarsysteem!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd op tijd,en een mooi assortiment

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kaartjes

Meer duidelijkheid over de actie 2=1.ik heb alles ingevoerd en heb geen 50% korting gekregen. Beetje jammer..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig assortiment Altijd op tijd bezorgd Een kaart van Greetz is al een cadeau op zich

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam