goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment, verrassende kadootjes, eenvoudige website en prima service

Heb nu tweemaal meegemaakt dat een kaart een dag te laat bij de geadresseerde kwam. Had de kaart al week van te voren besteld. Toevallig net bij kinderen die echt naar hun verjaardag en dus de kaarten uit zitten te kijken. Jammer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke cadeautjes, goede service en altijd wordt het gekochte op tijd bezorgd/afgeleverd. Complimenten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super top bedrijf bezorging is prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos dat je zegt tot 22.00 uur te kunnen bestellen en als je dan doorklikt net na 20.00 uur je opeens € 3,95 extra moet betalen voor levering de volgende dag. Daarnaast is de info slecht te vinden. Echt waardeloos, dan ga ik er wel een in de winkel halen. De juffrouw aan de telefoon gaf aan dat ze deze klacht vaker kreeg. Pas jullie communicatie dan duidelijk aan in je beginscherm en publiceer niet alleen positieve recensies maar ook deze.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eigenlijk gaat alles fantastisch

Maar ik erger me er wel erg aan dat de selecties niet kloppen: ik selecteer een kaart voor een man en ik krijg er kinderkaarten bij. Ik selecteer een kaart voor een vrouw en ik krijg er overduidelijk kaarten specifiek voor mannen bij. Kan dat wat beter geselecteerd worden?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer betrouwbaar en prettige communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze aan kaarten, cadeaus etc

Het is door het grote aanbod nu al moeilijk om te kiezen, maar doordat je makkelijk kunt scrollen door alle categorieën is het wel een leuke bezigheid en voor elke portemonnaies wat wils!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en eenvoudig een bestelling plaatsen

min punt heb een bestelling gedaan wat de volgende dag bezord zou worden maar werd pas 4 dagen later bezorgd vind ik toch niet kloppen erg jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig. Veel keuze en je hoeft op het laatste moment het huis niet uit.

Het betalen gaat steeds moeizaam. Ik krijg de indruk dat het mij bij toeval lukt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ideeën voor kado goed.

Niet goede verpakking (had pioenrozen) besteld. Kreeg heel laat 22:00 uur, de verpakking was doorweekt van het water wat in de verpakking vaas hoort te zitten en de door was gedeukt! Dus heel slordig kado om te ontvangen!:-(.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een bestelling gedaan die 31-05-2016 bezorgd zou worden. Dit is niet gebeurd. Ik heb jullie gebeld om te vragen waar dit aan lag en waar het pakketje nu gebleven is, en de medewerker moest gewoon lachen. Ik vind het zo asociaal dat ik ten eerste betaal voor iets wat niet bezorgd word, en vervolgens niet serieus genomen door dit bedrijf. Ik kreeg de keus om het terug te sturen of verzendkosten terug te krijgen. Wat heb ik nu aan de verzendkosten? Ik vind dat er beter gecommuniceerd moet worden binnen dit bedrijf. Dit is de eerste en laatste keer dat ik iets bestel op jullie site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed te volgen software Goede afwikkeling bestellingen Sympatieke hulp van klantenservice

Systematische en overzichtelijke hulp bij problem solving. Liefst als onderdeel van een helpdesk op de site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb 3x geprobeerd om 5 condelancekaarten te bestellen en er wordt er telkens maar 1 bij gestuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit is echt de beste kaarten service ooit!

Tip: bij de zoekmachine ook de leeftijd (dus het werkelijke getal) al keuze aanbieden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn complimenten voor jullie goede producten de ballon bleef wel twee maanden aan het plafond hangen, en de chocolade was van een goede kwaliteit wij hebben ervan genoten. Ook de bloemen worden netjes geleverd en stonden langer in de vaas dan van de bloemist. Ga zo door en bedankt hoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Veel keuze -Goede bezorging -Mooi producten van goede kwaliteit

-In verhouding te dure producten

goede service, goed behandeld

Dacht dat ik 1 euro korting zou krijgen volgens mijn persoonlijke mail, maar toch moest ik het volle bedrag betalen. Jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten en over het algemeen een goede aflevering behalve Kwadendamme dan Ook de boeketten zijn prima Als in Kwadendamme ook geleverd wordt is het bedrijf een 10 waard

Staat kwadendamme bij jullie niet in het adressenbestand ? Ik heb al een paar keer een kaart daar naar toe gestuurd en ze zijn nooit ontvangen helaas

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig verzorgd ..goede service .... Ik zag net dat ik inmiddels 297 kaarten heb verstuurd via Greetz ! Het is ALTIJD perfect, prima kaarten, veel keus én op tijd bezorgd CHAPEAU! met hoofdletters!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Via ipad kaarte maken nog steeds lastig. Tekst aanpassen in pagina, tekst weg of de helft van de tekst staat er nog, dat is dus waardeloos. Wel 3 keer de kaart opnieuw voorzien van tekst. Ik denk dat immaar over ga naar een andere leverancier van kaarten waar niet zon gedonder is.

Betere werking met de ipad!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geachte lezer/lezeres, Hierbij deel ik u mede dat ik erg tevreden ben over de leuke kaarten en de bezorging!! Met vriendelijke groet, Mevrouw Lens

Minder verzendkosten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb begin mei een verjaardagsballon en kaart besteld bij Greetz. Deze werd keurig op tijd afgeleverd en goed verpakt. Op de ballon zat een 'zweef garantie van 8 dagen'. We zijn inmiddels 24 dagen verder en de ballon zweeft er nog vrolijk op los! Goede kwaliteit!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam