goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering, en altijd mooie kaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een dikke thumbs up! Sinds we nu op Bonaire wonen en de post hier niet helemaal goed verloopt altijd, is Greetz echt een super oplossing als ik in NL een kaartje wil versturen!! Dankjewel Greetz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mega snelle leveringen en duidelijke website

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreide collectie en prettige webwinkel

Niet echt iets te melden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles!

zeer slecht, onaanvaardbaar

kortingscode KAART25 is leuk, maar een lege huls, hij werkt niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeautjes.

Een collega kreeg een zoontje en ik wilde haar een kaartje met cadeautje sturen. Samen met een cadeautje voor de baby en haar twee andere zoontjes. Alles moest apart besteld, verzonden, het een met de pakketdienst,het andere met de post. Heel lastig allemaal en zeker niet leuk. Tot overmaat van ramp werd er ook nog gesteld bij de cadeautjes van de jongens: stuur een kaartje erbij dan voorkomt u dat de afzender onbekend blijft. Hoe stelt u dat voor? Vier cadeautjes, naar één gezin, dan ook nog maar eens vier kaartjes? Dit vind ik jammer! Misschien kunnen jullie toch eens bedenken hoe je in zo'n situatie de dingen kunt samenvoegen in één pakje. En dan kun je daar toch een prijs voor afspreken wat de bezorgkosten betreft? Daar moet toch wat op te vinden zijn. Nu denk ik: ik had beter naar een winkel kunnen gaan en zelf een pakje kunnen maken! Maar ik vind het leuk via jullie, Dus Greetz, please, bedenk hier eens wat op........moet kunnen toch? Groetjes, Annelies Coenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

hele goeie service!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kaarten en kado's, handig om dit nog te laten versturen als je een speciaal moment vergeten bent.

ervoor zorgen dat uitgestuurde korting codes ook werken, een 25% kortingscode geeft geen daadwerkelijke korting. en dat geldt wel voor meerdere kortingsacties

slechter dan verwacht

Pluspunten

bezorging keurig op tijd

Boeket leek totaal niet op hetgeen er besteld was. Veel kleiner en weinig bloem te zien. De ontvanger was er blij mee maar die wist natuurlijk niet wat het eigenlijk had moeten zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb onlangs een boeket bloemen en een doos chocolade bij iemand laten bezorgen. De bloemen hebben ruim 14 dagen gestaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten.

adresregels zijn te kort, sommige namen zijn langer dan er op de regel mag.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben blij met Greetz omdat ik op Bonaire woon en een kaartje van hier naar NL duurt soms wel 6 weken. Een pakje vaak nog langer. Nu kan het in 1 dag. Super!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Site ziet er leuk uit, de reclames op tv ook.

Meer inzicht, duidelijker, dat bestelde bloemen, helemaal niet kunnen lijken op hetgeen je bestelt qua boeket, lijkt in de praktijk niet eens een heel klein beetje op elkaar.....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd besteld is op tijd geleverd en de kaarten zien er prima uit. Ook blonken zijn prima!

goede service, goed behandeld

de link, om gratis een kaart te versturen werkte niet. Een beetje jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bijna altijd op tijd bezorgd. Vind het fijn om in een korte tijd iets te kunnen verzenden.

Als er iets besteld is en ik zie het niet terug op de dag van bestelling, ik snel nog hetzelfde heb besteld, bleek dat er 2 dezelfde mokken zijn verstuurd. Was ik niet blij mee. Kon het echt niet terug zien....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en correcte probleemoplossing.

Verbeterpunten die ik op kan noemen liggen buiten de invloedssfeer van Greetz; de stiptheid van de bezorging van PostNL. Dat laat nogal eens te wensen op.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen en veel keuze

Het typen van de kaart leidt tot enorme frustraties. Ik krijg de tekstvakken niet makkelijk verschoven en hierdoor loopt de website constant vast.. Ook het opslaan blijft steeds hangen op 67%.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen je altijd tegemoet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Snelle bezorging, ook al bestel je na 18u dan wordt de kaart nog de volgende dag bezorgd - Veel keus - Eenmalige machtiging is ideaal als je geen reader bij je hebt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben blij, blij, blij met GREETZ

ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke en een verscheidenheid aan kaarten.

Het is al verbeterd, ik had nog wel eens problemen met het adres, maar dat is sinds kort veranderd en werkt nu naar tevredenheid.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam