perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kado kaarten enz

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor mijn werk maak ik graag bijzondere kaarten voor bijzondere momenten zoals met pensioen gaan, leuke foto erop en blijvend leuk!

Het bewerken van de tekst blijft lastig. Wel/niet arceren, eerst keuze maken en daarna typen....lastig in gebruik.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Dat mijn bestelling op tijd komt. Had mijn foto kaart op woensdag besteld en het is nu zaterdag en heb mijn kaart nog steeds niet ontvangen... Ik wilde mijn kaart morgen geven aan mijn vriendin. Maar nu heb ik dus geen kado :(

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelf kaarten in elkaar flansen, de deur niet uithoeven, prachtige boeketten en snelle bezorging

Om kaarten te maken is niet altijd even duidelijk en makkelijk. Ook het aantal stickers dat te gebruiken is, is niet zo groot. Als je een sticker aangeklikt hebt en weer terug gaat, moet je WEER de hele serie doorworstelen omdat je niet teruggaat naar waar je gebleven bent

slechter dan verwacht

ik heb al een aantal keer kaarten gemaakt bij greetz. En regelmatig gebeurt het dat ik de kaart heb gemaakt. dan om een of andere reden de site blokkeert en ik dan de kaart weer helemaal opnieuw moet maken. Dit geeft nogal wat frustratie als dit meerdere keren achter elkaar gebeurt :) dus dat is wel een verbeterpunt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is vooral heel makkelijk om op het laatste moment nog wat te regelen.

Helaas kreeg ik steeds vastlopers tijdens het maken van de kaart..Toen op de laptop van mn vriend geprobeerd en had hetzelfde probleem. Maar niet temin, heb ik toch een kaart kunnen maken, wou het zeker niet op deze manier, maar toch..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel leuk gezellig merk, spreekt aan, fijn dat je ook nog tot laat op de avond post kan versturen (ik vergeet het vaak totdat het moment dat echt alle fysieke brievenbussen geleegd zijn...) breed assortiment & daarin ook volop keuze in prijsklassen

persoonlijk vind ik het best prijzig om via Greetz kaartjes en kadootjes te sturen, ik weet niet of het mogelijk is (ivm kwaliteits-garantie en snelle leveringen, soms buiten tnt-tijden om) , maar beetje scherpere prijsstelling er nog bij , zou voor mij reden zijn vaker gebruik te maken van deze prettige dienstverlener!

Pluspunten

Als er niet de volgende dag geleverd kan worden, dan moet deze mogelijkheid niet gegeven worden. Er wordt nu de suggestie gewekt dat als je de leverdatum voor de volgende dag aangeeft ook dan geleverd wordt en dat is niet zo. Geef dan eerlijk toe dat iets 2 a 3 dagen duurt voordat het wordt afgeleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd goed kwaliteit en goed levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie service!

Ergens duidelijk aangeven dat er geen blauwe print op de envelop komt bij een condeleance. De service is namelijk goed maar was voor mij eerst niet duidelijk. (Nu wel).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een woord : SUPER

Ga zo door !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Iedereen die ik een kaart, bloemetje of ballon stuur, is zo verbaasd en gelukkig.... alles komt op tijd aan! De site is goed toegankelijk en kaarten zijn makkelijk te bewerken.

Kortingscodes direct bij korting in het menu zetten... Nu vergeet ik het soms in te vullen en ben ik mijn korting kwijt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

omdat chocolade voor moederdag bij een verkeerd huisnummer was bezorgd, was Greetz zo attent het moederdag cadeautje nogmaals kostenloos te versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijke manier om een persoonlijke boodschap naar iemand te sturen & altijd op tijd! Top!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestelproces, goede kwaliteit kaarten.

Bij het nabestellen van een kaart, was de druk aan de binnenzijde verdwenen.

slechter dan verwacht

Waardeloos dat het tekstveld niet goed schaalt bij gebruik van een Ipad. Ook zou schrijven en opmaken van tekst in hetzelfde veld moeten kunnen, maar helaas werkt het niet zo.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Fijn, een bloemetje besteld voor Moederdag en het kwam pas 4 dagen erna, gaan we zeker geen 2e keer doen!

Optijd leveren en geen 100% tevredenheidsgarantie neer plaatsen op de site, loze beloftes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig bedrijf. Vanuit Mijn luie stoel in Suriname cadeaus versturen naar mijn kind en familie. ❤️❤️

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering was prima!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Jammer dat ik een ballon bestel voor de 1ste verjaardag van het dochtertje van mijn vriendin, ik krijg de keuze om het op dezelfde dag te laten bezorgen echter betaal daar wel wat meer voor. Vervolgens wordt de ballon dus niet op de dag zelf besteld. Teveel betaald dus maar nog vervelender, te laat voor de verjaardag ! 1 jaar, toch een bijzondere verjaardag !! Nu wordt de ballon pas 2 dagen !! later bezorgd :-( Ik ben super teleurgesteld !!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke site, snelle reactie en aflevering

Bloemen zijn duur..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vele mogelijkheden om kaarten te maken en snelle en goede service, ook regelmatig kortingen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk

Als je 2 producten naar het zelfde adres stuurt op dezelfde datum, dan moet ik 2x bezorgkosten betalen..vreemd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk

Je kan nadat je besteld hebt niet meer zien wat je besteld hebt dat vind ik jammer.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam