goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bedrijf. Lekker snel en makkelijk.

verbetering: maak de kaartjes goedkoper.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor de 21ste verjaardag van mijn dochter een supersize kaart en ballon besteld. Helaas was de ballon half leeg en steeg hij niet op. Met één telefoontje was dit opgelost. De volgende dag al een nieuwe ontvangen. Top service!

Heb ik nog niet gevonden :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zo gemakkelijk en snel om een kaartje te sturen,echt geweldig !

Niets op gestuit met zo'n gemakkelijk gebruik!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, groot assortiment, goede kwaliteit, op tijd geleverd.

Erg hoge verzendkosten ten opzichte van de artikels.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd goed !! en mooie kaarten

voor het eerst een condoleance moeten versturen , jammer dat er geen enveloppe is met een zwart randje ...........................dit in verband met de bezorging van de post !!!! De post komt op sommige plaatsen maar 3 x per week , behalve als het om rouw post gaat ,dan komt het de dag zelf of erna . Het lijkt me dus handig als er ook voor deze post =rouw kaarten een enveloppe komt met een randje . dank U .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is erg leuk en fijn!

Beetje duur de spullen voor erbij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede service, groot assortiment kaarten! Spaarkaart is erg fijn omdat je dan als vaste klant toch wat extra korting krijgt.

Geen, topbedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

PRACHTIG INGEPAKT, PRODUCT TOT DUSVER ALTIJD GOED EN PRIMA BEZORGING

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al jaren goede levering en kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

top bedrijf, doe al jaren met succes zaken met ze!

slechter dan verwacht

Net een LIDL-Moederdag telegram voor schoondochter besteld namens mijn kleinzoon. Volgens de folder na aankoop voor minimaal €.20.- zou dit 'telegram' alleen €.1,95 verzendkosten hebben maar blijkt de 'gratis' kaart & foto toch het totaal op €.4,20 te brengen, ik heb het tóch wel besteld/betaald maar vind dit een vreemde actie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima op tijd bezorgd,mooie kaarten en veel keuzes ,en t gemak ervan is heerlijk.Ik ben enorm tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

Het lukte me vandaag niet om mijn persoonlijke groet toe te voegen. Ik ben verschillende maken opnieuw begonnen en heb het uiteindelijk gewoon getypt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De mogelijkheden om een kaartje te maken zijn eindeloos en werkelijk super.

De software is heel traag met momenten (computer slaat vast) en ik krijg regelmatig niet mijn gemaakte kaart te zien bij "overzicht". Dan twijfel ik of mijn foto's goed zijn geüpload en de kaart wordt verzonden als hoe ik 'em heb opgesteld. Het is ook al enkele keren voorgekomen dat de kaart niet op de "beloofde" dag is aangekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik ben super tevreden over greetz,supersnelle levering n leuke kaarten

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meer kan ik niet geven, maar jullie verdienen een dikke 10

Er is niets te verbeteren, heb al vaker kaart met bonbons laten bezorgen, en altijd mooi op tijd en verpakt. Ga zo door is prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

verwerking is tegenwoordig slecht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fijne winkel iets groter aanbod bij de groente zou prettig zijn

goede service, goed behandeld

Mijn moeder is al 45 jaar niet meer op deze wereld.....misschien een beetje meer aan jullie klanten denken wat ze voelen als je zegt: hoe ga jij je moeder verassen!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht moederdag kado die gisteren bezorgd zou worden is er nog steeds niet . (ZATERDAGAVOND 20.25)

Je afspraak nakomen.

Laarderhoogtweg 20