goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel, duidelijke site, leuke cadeaux, prettig

nog wat meer leukere bloemen. zijn soms wat saai.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct snel perfecte service

Wat goedkoper mogelijk misschien voor mensen die het niet zo breed hebben

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig boeket bezorgd, het staat nu 7 dagen en de bloemen zien er nog steeds schitterend uit! Goede, ruime verpakking, aanlevering met ruim water, vloeibare plantenvoeding. Kortom: niets dan lof! Ik beveel dit van harte aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De gratis postzegel is leuk, maar ik krijg geen stamp dus het kost mij € 28 cent dat staat nergens. Vriendelijke groet. A.H.Smit

Zie boven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

grote keuze, goed bezorgd. Onlangs ballon laten bezorgen, was erg leuk en mooi op tijd, zelfs op zondag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment

Levering is vaak dag te laat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie site! Leuk assortiment kaarten & cadeaus! Lettertypes vind ik ook erg leuk en fijn dat je dit per regel kunt veranderen, als je dat zou willen!

n.v.t. wat mij betreft.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks, super slechte service. Vrijdag zou mijn pakket bezorgd worden. İk had er specifiek bijgezet dat het om een accountantskantoor gaat en dus voor 17.00 uur bezorgd moet worden. Vrijdag om 19:00 uur hebben ze mijn pakket proberen te bezorgen, maar was het bedrijf natuurlijk gesloten. Zaterdag is een accountantskantoor standaard gesloten! Dit heb ik ook duidelijk vermeld, maar krijg ik zaterdag alsnog een melding dat het bedrijf weer gesloten is. Vervolgens zie ik maandag dat mijn bestelling geannuleerd is. İk moet zelf eerst contact opnemen met het koeriersbedrijf en vervolgens met greetz. Omdat ze dat onderling blijkbaar niet kunnen doen?! Ook wordt ik op een gegeven moment gewoon genegeerd op mijn mails. Uiteindelijk geregeld dat mijn pakket dinsdag bezorgd kan worden. Wat een gedoe zeg. İk zal ook nooit meer hier bestellen!

Zelf contact opnemen met het koeriersbedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keuze,en een heel gebruiksvriendelijke webwinkel.

Blijf regelmatig nieuwe producten toevoegen dan blijven de klanten terugkomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en netjes en verzorgt

Heb al 4x chocolade Merci besteld met foto ging steeds goed alleen de laatste foto kwam er niet helemaal op, niet gezien tijdens het bestellen. Zou mooi geweest zijn dat er even een melding van was gekomen, heb nu weer opnieuw besteld beetje jammer van het geld. Maar verder prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit

adverteer niet met datum aankomst en vervolgens bij vaststellen datum, de datum van verzenden. Hierdoor al meerdere keren een dag te laat.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke website, naar ik hoor van de ontvanger, mooie bloemen

ik kreeg een kortingscode voor eenmalige gratis verzending toen ik mij aanmeldde maar deze werkte niet. Ik vond dit wel een teleurstelling, ook omdat er in het weekeinde niemand van de klantenservice aanwezig is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel een mooie kaart verstuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en vriendelijke klantenservice. Mooie producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend leuk om kaarten(en cadeau's) van jullie te ontvangen. Dat maakt het ook extra leuk om dit te verzenden! Ik maak er veel gebruik van en blijf dit doen! Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, perfecte kwaliteit en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niets dan lof, de adressering kan beter

Met afwijkende adressen kan er nog wel wat verbeterd worden, dat is soms erg frustrerend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

keurig op tijd bloemen zijn zeer vers staan lang.

moet ik over na denken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk om te doen online. En netjes op tijd bezorgd. Ideaal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keuze, leuke opties, snelle en correcte afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn kaarten komen altijd perfect op tijd aan, leuk met chocolade of iets anders erbij altijd leuk om te ontvangen Ik ben alleen maar positief!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een vakantiekiekje is ZO verstuurd, terwijl je je anders afvraagt of je kaartje wel aankomt en zo ja, of het aankomt voordat je terugbent van vakantie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige snelle levering. Precies zoals je de kaart hebt gemaakt komt het aan.

Mijn welkoms code werkt niet en kan ik niet gebruiken. Dus geen gratis levering.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gemak

Vroeger was het veel overzichtelijker. Nu moet ik eerst mij een ongeluk zoeken voor een blanco kaart om een eigen foto op te zetten. Daarna kan ik niet goed zien waar mijn fito geplaatst werd. En toen ik klaar was kon ik mijn kaart niet meer bekijken maar werd verstuurd. Ik hoop maar dat het er uit ziet zoals ik in gedachte had. Anders is dit de laatste keer bij Greetz. Jammer. Was eerst eeg tevreden over jullie.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam