perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

VEEL VARIATIE EN DECORATIE VOOR DE KAART TE VERSIEREN OVERZICHTELIJK GOED MEE TE WERKEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig ingepakt en ongelofelijk snel geleverd, we waren helemaal verbaasd van deze snelheid en hoe mooi alles ingepakt was. De grote kaart was zonder beschadiging aangekomen. Eindelijk eens een kaartenleverancier die dit voor elkaar krijgt en er extra aandacht aan besteed hoe de kaart aankomt bij de ontvanger. Helemaal geweldig is dat je zelf een grote kaart kunt maken, deze naar je eigen adres kunt sturen (tenminste zonder dat er een vast adres op gedrukt wordt zoals bij andere leveranciers......als er een vast adres op gedrukt wordt is de kaart niet meer bruikbaar voor het doel waarvoor ik hem gebruik namelijk.....voor mijn werk). Nu kan ik namelijk de grote kaart op mijn werk laten rouleren (en op deze manier kunnen tenminste heel veel collega's tekenen of er iets in schrijven). In één woord: een TOPLEVERANCIER !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie producten

aflevertijden beter afstemmen op kantoortijden, verjaardagskado wordt nu bezorgt op een tijdstip dat het kantoor al gesloten is.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op tijd, maar schandalige bos bloemen. Dit is de eerste en de laatste x.

Meer waar voor het geld bieden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd bezorgd en keurig in orde!

de manier van tekst en/of illustraties invullen is soms niet helemaal duidelijk. Kan beter! dit op kaarten/ballonnen en dranken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten worden over het algemeen op tijd bezorgd.

Postbus bloemen zijn niet aan te bevelen; waren bruin en platgedrukt. Een bos bloemen werd veel te laat bezorgd; bovendien had de bezorger deze ondersteboven aangeleverd. Was een grote troep. Een aantal bloemen was zelfs geknakt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaartjes... veel keuze makkelijk zelf samen te stellen...

Het bezorg beleid was mij niet helemaal duidelijk.. De volgende dag kreeg ik daar uitleg over.. nu is het duidelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Attent (bijv kaartje voor je verjaardag) Veel keuze en erg leuke kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles wat ik via Greetz heb verstuurd, is altijd correct en op tijd aangekomen. Hele goede service, bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, bestelling klopt altijd, altijd op tijd bezorgd. Super

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering altijd op tijd

Kaarten voor 90 ste verjaardag of nog ouder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel keuze , gebruiksvriendelijk, goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit bedrijf doet wat het belooft! Altijd op tijd en super leuke kaarten!

Blijf zo en ga NIET veranderen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kan niet anders zeggen dan super!!!! Vorige week kreeg ik voor mijn verjaardag een mooie kaart met een ballon helaas bij het open maken van de doos was de ballon al iets leeg en zat er een grote bult aan.Hij hing even in de lucht maar helaas twee dagen later lag die al op de grond,Ik dacht ik bel toch even om het door te geven en ze hebben het super opgelost de volgende dag had ik een nieuwe ballon incl.kaart al weer binnen en nu 4 dagen later hangt hij nog steeds in de lucht. Greetz bedankt voor de goede service!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er werd een grote doos bezorgd in het ziekenhuis. Ook de verpleging vond het maar wat spannend. Toen we samen de doos openden, kwam er een grote, mooie ballon tevoorschijn met daarop de tweeling: Mijn neefje en nichtje van 8. De tekst 'Jij bent de liefste en onze topper!' was de kers op de taart. De ballon heeft wekenlang voor veel plezier gezorgd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een kaart verstuurd met muziek helaas werkte de muziek niet ik heb contact opgenomen met Graatz en ze hebben het keurig netjes opgelost. Zonder problemen Dit vind ik zeer netjes. Verder bestel ik altijd mijn kaarten hier en ben zeer tevreden over het bezorgen op tijd. Ik zal hierom ook altijd mijn kaarten en spullen blijven bestellen om dat ik het een super goede service vind

Geen ben zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed tot zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind Greets echt een heel fijne site. Je hebt een enorme keuze en kunt er ook voor kiezen een eigen ontwerp te maken. Daarnaast is de kwaliteit van de (foto) kaarten altijd superhoog. Ik heb er al veel mensen blij mee gemaakt :) Daarnaast vind ik het superprettig dat de keuze voor 'automatische afschrijving' bij de betaalopties zit. Ik heb niet altijd mijn internetbankier apparaat bij en dan is dit een superfijne optie om te hebben. De snelle levering is ook echt heel prettig, zowel met kaarten als met mokken.

Ik heb geen verbeterpunten, ik ben enorm blij met het keuze aanbod, de kwaliteit en de service, dat wilde ik even zeggen :)

slechter dan verwacht

Pluspunten

Meteen nieuwe postzegels opgestuurd gekregen na contact te hebben gehad. Inclusief een extra uitnodiging.

Uitnodigingen zaten in een doos gepropt, zonder dat deze goed dicht zat. Doordat dit pakketje dus bol stond en de zijkanten niet dicht waren gemaakt met tape of iets dergelijks, konden de kaarten etc er zo uit vallen. Helaas is daarbij ook een velletje postzegels verloren gegaan!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk assortiment kaarten maar ook de anderen aangeboden diensten zoals de cadeau's ed

Het mag wat gebruiks vriendelijker zijn. Juist voor de klanten die niet hele dagen met electronische diensten bezig zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel veel kaarten met een duidelijke informatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel veel keuze, accuraat en snel

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind het misleidend om te zeggen dat een bestelling voor 22.00u. gedaan de volgende dag bezorgd wordt. Dit is alleen als je € 3,95 betaald. Het zou beter zijn om dat gelijk erbij te zeggen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam