voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie klantenservice, op tijd bezorgd en in goede staat afgeleverd.

Het kaartje dat ik bij het bloemstuk had gekocht is niet aangekomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk site en op ieder moment van de dag te bestellen.

De tekst in sommige (jubileum) kaarten is niet aan te passen waardoor je niet uit alle kaarten kunt kiezen. De kaart en het bestelde cadeau werd apart geleverd waardoor er verwarring ontstond van wie het cadeau was. Erg jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super klantvriendelijke service en makkelijk te bewerken kaarten! Altijd prima op tijd bezorgd en een goed assortiment !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten zijn altijd op tijd. Ook stuur ik wel eens bloemen en hoor daarna dat ze van prima kwaliteit zijn en dat de boeketten erg mooi zijn. Greetz is prima en betrouwbaar!

Ik zou geen verbeterpunten weten. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot fan! Bestel al mijn kaarten via Greetz. Mooie kwaliteit, fijne site en makkelijk te maken.

Bij het bestellen van meerdere kaarten tegelijkertijd treden er nog al eens problemen op. Dat is wat onhandig. Oplossing is om de kaarten één voor één te bestellen.

Pluspunten

Ik probeer tot twee keer toe een fruitmand ergens te bezorgen, maR krijg twee keer de mededeling "Oeps, er gaat iets fout, sorry" (of iets dergelijks). Beetje suf, eerlijk gezegd. En vooral tamelijk onprofessioneel. Dus ergens anders besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Snelle levering -leuke producten (origineel)

-ik had merci besteld met een foto. maar de foto kon ik niet verschuiven waardoor het hoofd er niet helemaal op kwam te staan. dit vond ik jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik verstuur graag kaarten met greetz. Je kan ze helemaal zelf invullen en rustig op je gemak maken. Bezorging is ook op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele mooie kaarten precies zoals ik wilde

goede service, goed behandeld

Jammer dat de korting niet werkte is al eerder gebeurd!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kaarten zijn altijd van hoge kwaliteit, is er iets mis mee wordt het direct opgelost door hele vriendelijke medewerkers. Dus niets anders dan veel lof over greetz en zijn medewerkers. Voor mij geen andere manier meer om een perfecte kaart te versturen op zo'n gemakkelijke en leuke manier. Of het nu een standaard kaart is of eigen ontwerp, alles met veel kwaliteit en met zorg gemaakt. Petje af en een dikke tien verdient Een meer dan tevreden klant, al jaren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben al jaren klant van Greetz, top keuze in kaarten en je kunt je kaart zo mooi persoonlijk maken!

Adres regel graag dubbel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon goed zoals het moet. Fijne en makkelijke manier van kaarten verzenden. Goede levering. PLUIM.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vraag en je krijgt antwoord, goede service, leuk assortiment

ga zo door, iets goedkoper misschien

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze in kaarten en cadeaus. Altijd leuk om uitgebreid te kijken wat je gaat sturen en het helemaal je eigen te maken!

Niets te klagen!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je hoeft niet per se je huis uit om naar de brievenbus te gaan.

Wellicht handig om bij meest gestelde vragen te vermelden hoe /in welke vakjes de adressering van niet Nederlandse postcodes moet worden ingevuld. Dit is immers nog steeds een gepuzzel. Helaas zijn er weinig andere spelers op de Nederlandse markt die een zelfde service bieden. Men is dus min of meer verplicht met uw bedrijf in zee te gaan. Van een vriendin uit Engeland kreeg ik de naam van een Engelse site die vergelijkbare diensten biedt. Ben van plan me daarin te gaan verdiepen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz werkt super fijn, vanuit je luie stoel bestellen, je kunt zelf de datum kiezen wanneer het bezorgd wordt. Ik vind het super werken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles komt op tijd aan, en als je bloemen besteld, wordt dit ook perfect afgeleverd. Ik heb in december ook bloemen via greetz mogen ontvangen en ze zijn echt heel lang mooi gebleven.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als de bestelling goed gaat dan is het snel en makkelijk

Informeer klanten beter over het risico dat ze zelf lopen als de bestelling niet kan worden geleverd. Bij teruggestuurde bestellingen omdat ontvanger niet thuis was ben je als besteller verantwoordelijk voor 2/3 deel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke originele kaarten en cadeaus. Eenvoudige stappenhandleiding. Leuke letter-en versiermogeleijkheden

Verbeteren van de tekst door het foute woord te selecteren lukte mij niet.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op tijd en netjes, helder en overzichtelijk

ik moet twee keer verzendkosten betalen voor twee cadeautjes naar hetzelfde adres op dezelfde dag. dat is toch niet logisch?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend veel mogelijkheden met de kaarten. Personalisering tot en met. Altijd blije ontvangers, zeker met de fotokaarten.

Meer Kaarten onder de 2 euro zouden fijn zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon goed!

Voorheen kon een foto's op de binnenkant van je kaart over de hele achtergrond plaatsen. Deze mogelijkheid is er niet meer. Da's jammer. Ook zou het mooi zijn als je een kader (een lijn of nog meer) om je foto zou kunnen plaatsen. Maar goed, misschien is dat allemaal teveel gevraagd voor een wenskaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

laat niets te wensen over. alles makkelijk, duidelijk, eerlijk, kwaliteit vooral, ik laat mijn kaarten die ik al kreeg van mijn broer dan ook veel langer hangen als sieraad. echt geweldig. alles wat je wilt kun je kwijt. kost wel even tijd, maar dan heb je ook wat. Ik was ook altijd heel veel tijd kwijt in de winkel want een kaart moest van mij altijd erg passen bij de persoon. nu kan ik het rustig thuis op elk moment en heel veel persoonlijker. neem nu de foto's, geweldig !!!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam