goede service, goed behandeld

graag de kaarten weer kunnen selecteren op prijs. Kon eerder wel, nu helaas niet meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na eerst wat gedachten als: het kan toch ook met een echte kaart enz, heb ik de voordelen van Greetz ontdekt, waar je ook bent, op ieder tijdstip kan ik een (toch persoonlijke) kaart versturen. Het scheelt zoeken naar juist die ene kaart, want er staan zoveel op Greetz dat het elke keer weer lukt een speciale kaart te vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben echt heel erg blij dat ik jullie site ooit ben tegen gekomen, genoeg keuze aan kaarten en kadootjes en de kaart wordt altijd netjes bezorgd, net zoals de kadootjes! Een zeer tevreden klant

goede service, goed behandeld

Ik vind het jammer dat ik niet met een eenmalige machtiging kan betalen om een boeket bloemen te laten bezorgen. Ik kan niet anders betalen dus kan ik het niet met jullie organisatie versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en nooit problemen

Afzender vermelden bij kadootje zenden of tenminste de mogelijkheid hiertoe geven wel of niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en nooit problemen

goede service, goed behandeld

jammer dat alleen in Nederland en Belgie kadoos gestuurd kunnen worden, zou handig zijn als dat in heel europa kon

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had een glas met twee flesjes bier verstuurd echter was t glas bij aankomst kapot en even bellen en ze stuurde zonder pardon een nieuw pakket! Goede service!

Glas beter verpakken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor mensen in het buitenland is dit een bedrijf waar je op kan vertrouwen en de leveringen altijd op tijd zijn.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niks...pakje was optijd..op de goeie dag ..het bestelde zat erin...en het was nog helemaal heel ..das toch t belangrijkste

Noppes

slechter dan verwacht

Pluspunten

Handige site met duidelijke handleiding

Ik heb nu al drie keer gehad dat de foto niet op tijd is geleverd. De kaart komt dus niet aan op de verjaardag van de betreffende. Dat vind ik zeer storend. Temeer omdat de kaart op tijd is aangemaakt en dus ook op tijd bezorgd kan worden. Op de site wordt aangegeven wanneer ik de kaart bezorgd wil hebben en dan gebeurt het alsnog niet. Volgens mij kan het niet zo moeilijk zijn als de kaart op tijd bij de postinstantie wordt geleverd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pakket zou volgens track en trace aangeboden zijn maar niemand was thuis. Er zou een kaartje in de bus liggen voor vervolgactie. Er ligt echter geen kaartje. Het pakket is niet bezorgd en we weten ook niet waar het is. De telefonische klantenservice is erg onbevredigend. De jongeman kan geen garanties geven en verschuilt zich achter de koeriersdienst die hij wel een mailtje zal sturen. De klantenservice van de koeriersdienst is gesloten en niet bereikbaar. 24 uur later is er nog steeds niets bezorgd voor de verjaardag van iemand die het zo verdient. Uitermate slechte service!!!!! In dit soort situaties moet de kla

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel makkelijk om te gebruiken. Heel chill dat je gewoon online kaarten of cadeaus kan kopen. Verwerking is ook erg snel en het assortiment is echt leuk! Kaarten zijn echt heel leuk de ballonnen vind ik al helemaal geweldig. Top!

Wat vaker acties houden van 1+1 gratis? ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben al vanaf t begin klant bij jullie. t Wordt alleen maar beter ! Uitstekende service, snelle reactie bij problemen, Hulde, hulde, hulde !!!

Wat mij betreft : GEEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keuze mogelijkheden en helderheid rondom het bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo fijn dat je op bezorgdatum kunt kiezen! Lekker duidelijk op deze manier! En dan niet te vergeten op maandag bezorgen is ook mogelijk!!!! SUPER SERVICE!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top service! eigenlijk zou er gisteren een ballon bezorgd worden voor de verjaardag van onze dochter die vandaag jarig is. Helaas was deze niet geleverd. vadaag enkele telefoontjes gepleegd met de Greetz klantenservice en er is alles aan gedaan om de ballon alsnog vandaag te bezorgen en dat is gelukt. Bedankt!!! We hadden thuis een heel blij meisje!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles goed verzorgd en op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke cadeaus

Wel prijzig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service

Meer karakters bij het invullen van de naam en adres.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd bezorgen!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam