voldoende, een redelijke ervaring

Ik zou graag zien dat de mogelijkheden van Greetz ook toepasbaar zou zijn voor Australie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze, snelle bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt de afspraken altijd na. Fijne website met veel mogelijkheden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, duidelijk en origineel

Ik vond het moeilijk om een keuze te maken uit de kaart categorieen ( ik kende de meeste niet ) dus zou een toevoeging van stijl ( humor, pikant, stijlvol etc ) ook makkelijk vinden ( en hopelijk heb ik er niet overheen gekeken in mijn haast ;-) )

Pluspunten

Het zou leuk zijn om meer XL op te nemen en de tekst op deze kaarten zelf aan te kunnen passen.Dan kun je nog meer op de persoonlijke een boodschap afgeven, Ontwerpen beetje ouderwets.. ik zou meer dimensionale foto ontwerpen gaan gebruiken... foto in steden of natuur onderwater vakantie etc... Succes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles oke . Houden zo.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De medewerkster Lisa was ontzettend vriendelijk en hulpzaam. Zij toont geduld naar mijn vragen en met haar hulp heb ik een erg mooi kaart gemaakt.

geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is eenvoudig om een unieke en persoonlijke (foto)kaart te maken en de kwaliteit is hoogwaardig. Vanuit het buitenland kan ik een kaart maken en in Nederland op tijd laten bezorgen. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had ballon verstuurd naar neefje in zh werd verplaatst naar anders ziekenhuis dus nieuwe adres sticker ondertussen weer ander ziekenhuis en ja hoor gewoon weer andere sticker erop en hup bezorgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Absoluut op tijd Grote sortering zowel kaarten als cadeaus Geweldige SPOED service, het werkt echt! Handig te gebruiken site Spannende ballonverpakking

Kan niets bedenken, Chapeau!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk om zelf de kaart te maken Alles is prima verlopen, je wordt op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevindt. Ik ben er zeer tevreden over.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Precies op tijd afgeleverd en de ballon viel in de smaak!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, fijne betaalmethodes, ruime keuze uit kaarten etc

slechter dan verwacht

Het lukt totaal niet om nog een kaart te versturen. Een te groot bedrag voor verzendkosten of oeps het lukt niet. Nou niet handig dus!! 1 Kaart lukte wel en vervolgens niet meer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is accuraat en vriendelijk. Leuke acties en levert alles op de afgesproken tijd aan. Gewoon heel betrouwbaar al is dat in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend. Mijn complimenten voor uw betrouwbaarheid!!

Ik zou het, op dit moment, niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, veel keuze en voor elke gelegenheid

Kan ik zo snel niet bedenken...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke werking van de site. Mooie kaarten. Betrouwbaar en betaalbaar.

1. Geen herinneringen sturen voor personen voor wie ik al een kaart besteld heb. 2.Als ik een kaart vanuit mijn kalender aanmaak, de gegevens van de geselecteerde persoon steeds boven in beeld tonen. 3. Als de kaart af is, vragen jullie "nog een kaart maken". Als ik daarop doorklik, vragen jullie of ik de aangemaakte kaart wil weggooien. Dat is een rare vraag, als de kaart al besteld is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote collectie kaarten, snelle en goede levering, kaarten makkelijk te maken, overzichtelijke site.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

keurig verzorgd en op tijd geleverd

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam