goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd en altijd goede kwaliteit Met Greetz iets sturen krijg je nooit spijt!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen alles wat ze beloven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd handig ,Greetz,altijd een kaartje optijd op zijn bestemming.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk assortiment

Er staat "Voor 22.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd." De kaart om 20.00 uur gemaakt; verzenddatum een dag later en niet dezelfde dag verstuurd wat Greetz beloofd! Hoe kan dit?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een dikke tien,wat ben ik blij met Greetz zo handig dit en ik hoef de deur niet uit nu ik ziek ben,top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afwikkelinģ. Neemt klanten serieus!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne website, snelle levering. Je kunt leuk spelen met de kaarten, ze geven leuke suggesties hiervoor. Mooie producten om mee te zenden, maar gewoon alleen een kaart is ook goed. Fijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuke kaarten en een uitgebreid assortiment qua cadeautjes

Ik heb geen opmerkingen over jullie bedrijf. Het is allemaal prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd betrouwbaar, supersnelle service, brede collectie kaarten en cadeau's, prima op de hoogte gehouden van bestelling, betaling met Greetz-tegoed: super tevreden klant uit het buitenland!

Baby cadeau's mag wat uitgebreider, of wat vaker wisselen van collectie ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind het zo'n heerlijke manier om kaarten te versturen! Persoonlijk gemaakt met versieringen, kleuren enz. Een kaartje zegt vaak meer dan duizend woorden en wordt enorm gewaardeerd. Gewoon het feit dat er aan je gedacht word.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer mooie website. Leuke kaarten met bijzondere mogelijkheden. Kom hier graag :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen Professionele uitvoering Voor vele emoties bijpassend cadeau of kaart Zeer fijn om te ontvangen Dus...een geweldig cadeau om te geven

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid levering grote klasse

Tekst invullen op de kaartjes zou gelijk al geventreerd mogen worden nu gaatjes van lint ballon door me tekst

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, snelle en goede service.

Het is niet goedkoop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel tevreden. Kaarten zijn altijd op tijd.

In al die jaren dat ik mijn kaarten door greetz laat bezorgen, ben ik vandaag teleurgesteld door jullie. Mijn neefje vierde vandaag zijn verjaardag. Ik keek op het prikbord, maar zag geen kaart. Ik vroeg nog waar mijn kaart was, maar hij dat deze niet ontvangen. Ik baal echt! Hij vind mijn kaarten altijd prachtig en laat die altijd trots aan iedereen zien. Jammer! Dit terwijl ik wel een mailtje heb ontvangen dat de kaart op 2januari is bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vaak nieuwe kaarten in het assortiment, veel extra's kan je zelf toevoegen aan de kaart. Bezorging is snel en zelfs spoedbestellingen zijn geen probleem! Ziet er altijd verzorgd uit!

---

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Origineel en snelle levering.

Ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Adequate communicatie en goede, duidelijke, website.

Gebruik van je en jij vind ik niet helemaal correct.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keus, en makkelijk te bestellen

1 maal heb ik een merci met foto per koerier laten bezorgen, mijn moeder was op een zondag jarig en ik kon er niet bij zijn. Ik dacht dat het een mooie verrassing is als iemand zo'n kado bezorgt. Echter heeft de koerier hem in de brievenbus gestopt en mijn moeder hem pas maandag eruit gehaald. jammer van de extra verzendkosten. Dacht dat de koerier hem aan de deur af zal geven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kunt bij wijze van spreken voor het hele jaar alle verjaardagen of andere feestelijke momenten invoeren. Gemakkelijk bewerken van kaarten. Goede verpakkingen van b.v. feestballonnen. En ga zo maar door!!

Eerder een herinnering aan klanten sturen, dat er een feestelijke gebeurtenis aan komt. Vooral voor buitenlandse adressen zou dat een uitkomst zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren bestel ik geboortekaartjes, verjaardagskaarten, bloemen en cadeaus bij Greetz.nl. De levering is altijd goed +, kwaliteit van de bestellingen en de ''bonus'' die je krijgt als vaste klanten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt geweldig, zelfs naar brazilie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam