perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grootte collectie aan kaarten, makkelijk vanuit huis te regelen.database aan ontvangers van kaarten dus geen gezoek.

Ik zou wat meer reclame gaan maken op TV

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede site, lukt altijd, altijd op tijd geleverd, Goede prijs/kwaliteit verhouding Leuke producten Moderne produkten Leuke kaarten

- meer aanbiedingen, - korting bij vaker bestellen (voor emigranten is deze site geweldig, dat mag beloond worden!)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestel op 20 december 2015 drie heliumballonnen met een zelf gemaakte kaart om deze op 31 december 2015 te laten afleveren bij de mensen die thuis blijven van wie ik hou. Op 30 december krijg ik de volgende melding: Beste ..., je bestelling is verzonden op woensdag, 30 december ! Helemaal blij. Op donderdag 31 december krijg ik de volgende mail: Helaas hebben we niet zo goed nieuws: je gekozen cadeau's: gift_balloons_foil_newyear_blackstar zijn uitverkocht. Om die reden konden wij de bestellingen niet verzenden. Sorry hiervoor! Dit kan je niet maken. 11 dagen van tevoren besteld, dan van tevoren aangeven dat het is verzonden en dan op de dag zelf aangeven dat het is uitverkocht. Was woest.... Er is iets flink mis met jullie logistieke organisatie. Ben boos en zal nooit meer iets via Greetz bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het wordt allemaal keurig netjes en optijd geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik bestel veel kaarten via Greetz en over het algemeen ben ik tevreden. Er zijn veel verschillende kaarten die je kunt versturen en ook zijn er opties voor verschillende lettertypen en de grootte van de letters.

Helaas heb ik nu net een iets mindere ervaring gehad. Mijn kaarten kwamen niet aan op 29-12, zoals in de bevestigingsmail van Greetz stond aangegeven, maar pas op 31-12. Hoewel Greetz wel aan had gegeven dat er wellicht meer tijd overheen zou gaan ivm de feestdagen, vind ik dat hier in de bevestigingsmail ook rekening mee had moeten worden gehouden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een geweldig bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top kwaliteit en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantvriendelijke snelle en correcte afhandeling, ook in geval van klachten.

Heb afbeeldingen over het thema 'vrede' gemist in de collectie. Is zeker tegenwoordig een belangrijk onderwerp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Steeds nieuwe kaarten Ruime keus. Op tijd bezorgd.

Misschien iets scherpere prijzen voor de cadeau's. Vooral voor kinderen is het leuk om een kleine attentie erbij te krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect geregeld!

Volgens mij is dit perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In eerste instantie is de bezorging van een mok misgegaan, de klantenservice heeft mij daarbij echter goed geholpen. Ook toen de mok na korte tijd een onverklaarbare barst/naad vertoonde, hebben wij de toezegging gekregen een nieuwe mok te krijgen. Aldus wat ons betreft een betrouwbaar bedrijf waar ik graag producten blijf bestellen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, Goede keuzes wat betreft de afleverdatum

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet op tijd bezorgd. Erg jammer...

Op tijd bezorgen!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en de kaarten worden altijd op tijd bezorgd!

goede service, goed behandeld

De aanhefregel vind ik te kort. In Frankrijk wordt eerst het nummer en dan de straat vermeld! Met vriendelijke groet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige site, veel keuze in kaartjes en snelle levering!

Site doet het niet altijd evengoed. Verder dik tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bedankt perfecte service ik weet nu dat ik de stamz pas de volgende keer kan inwisselen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus Originele kaarten Correcte afhandeling Leuke acties

Apple app verbeteren, zodat ie niet meer soms blijft 'hangen' bij het afronden van mijn bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

website komt erg prettig over.....Leuk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar kwaliteit

Combineren verzendkosten op 1 adress

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle service altijd. Veel keus uit de kaarten! En je kan heel veel zelf kaarten maken met veel mogelijkheden.

Ik mis een rand of lijst die je om de fotos kan doen die je in de rand plakt.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam