perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondanks de kerstdrukte was het geen probleem om de fotokaart die wij verkeerd besteld hadden (foto op voorgrond ipv achtergrond) en al betaald hadden, alsnog aan te passen voor twee bestellingen. Top service! En ontzettend snel in huis. Telefonische wachttijden waren ook echt prima, hooguit 3 minuten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd hulpvaardig en op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantenservice is zeer behulpzaam en vrendelijk

Altijd als ik tekst aan moet passen op kaarten is dit moeilijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

PrimA

goede service, goed behandeld

Pluspunten

I was happy to realize that 2 days before Christmas I could send out chocolates and a card to our family in Holland. Was totally surprised that it everything was delivered on time as well on Christmas Eve Day. Thank You!

Would like to see a few more products added to the gift assortment in chocolates and candy!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitermate professioneel!

slechter dan verwacht

Webshop met uploeden van foto's op IPad duurt echt veel te lang. Programma loopt steeds vast. Ben net meer dan half uur bezig geweest met uploaden van fotokaart met 3 foto's!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

idee prima kaartjes naar jouw contacten sturen

Dat je jouw hele adresboek mag overtypen....... Dan doen we het dus niet..... (is het zo ingewikkeld om een adres select/upload te doen? (selective sync zou ook mooi zijn.))

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super klantenservice! Pakketje was verkeerd bezorgd bij huis een aantal deuren verder, buren bleken op vakantie te zijn, zonder problemen werd de bestelling nogmaals verstuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Omdat ik heel tevreden bent met greetz

Heb ik niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles te volgen via internet. Je krijgt netjes bericht als de bestelling is bezorgd.

Geen, ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bos bloemen prachtig verpakt en precies op tijd afgeleverd. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bestelproces

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering en erg mooie kaarten en een grote keuze uit verschillende thema's!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, leuk assortiment van kaarten, goede en degelijkw bezorgt get!

De spoed bezorging zou wel wat voordeliger move en kunnen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk site. Alles is makkelijk te vinden. Je bent niet verplicht je te registeren. Prettig.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niets slechte informatie smoesjes chauffeur is misschien onwel tuurlijk slecht slecht slecht

doen waar mee je adverteert en als je niet kunt leveren eerlijk zijn

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg makkelijk gelijk bezorgen

Site loopt continu vast en moeten telkens opnieuw adressen ingeven. datum aangeven heb ik via een omweg nu kunnen doen. Erg vervelend dat er ilv 27 er nu 22 onderweg zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site, ruime keuze in assortiment en prijsklasse. Geregeld leuke kortingen. Op tijd geleverd, betaalgemak en wanneer klantenservice nodig aan de telefoon zeer vriendelijk.

Ideetje, wanneer een persoonlijke korting wordt toegekend dit in je persoonlijke account op te nemen, zoals met volle stempelkaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede kwaliteit, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd betrouwbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede bezorging

Wat minder oud bollige kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide collectie kaarten en andere artikelen. Men wordt goed van alles op de hoogte gehouden. Als je een gewone kaart stuurt is hij weg en niet meer zelf terug te lezen. Daarom vind ik de kaarthistorie zo leuk.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam