voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

5 sterren

Adresvakken invullen voor het Buitenland is en blijft een puzzel!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuk dat zo iets mogelijk is en keus genoeg genoeg

weet ik nog niet, misschien extra foto,s binnen in de kaart met tekst verwerken. Iets meer versieringen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site / veel keuze in kaarten/ altijd op tijd met bezorgen!

Site zo maken dat het ook te gebruiken is op I-pad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

uitgebreid aanbod, voor alle gelegenheden en voor alle smaken, altijd keurig op tijd bezorgd.

Als je een kaart verstuurt naar het buitenland kun je alleen de Nederlandse volgorde aanhouden voor de postcode, dus 4 cijfers, daarna 2 letters. Oostenrijk bv. heeft 1 letter, streepje, daarna 4 cijfers. Zo'n postcode kun je niet invullen in het adresformat

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette duidelijke website. prima prijzen.

1.Ik wilde mijn stampz gebruiken die mij na lang sparen een gratis kaart had opgeleverd. Nu stuur ik niet zovaak kaarten, maar ben wel klant vanaf het eerste moment. Wat blijkt?? Binnen een half jaar gebruiken anders staat de teller weer op "0". Erg jammer! Geen gratis kaart dus! 2.Mij vertellen dat "mijn verrassing" onderweg is als ik een condoleance kaart stuur, vind ik eigenlijk erg ongepast....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestellingen die ik maak worden perfect uitgevoerd. Dank U wel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geen negatieve punten

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus! Ideaal om zo een kaart te versturen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, medewerkers staan klanten goed tewoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles

Eigenlijk niet, service bij hulp is ook fantastisch en er wordt meegedacht met de klant

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kwaliteitskaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, mooie afwerking, prima!

Bij de reclame '2voor1december' blijkt bij de afrekening maar 1 kaart gratis te zijn. Ik bestel 200 kaarten en krijg 1 kaartje gratis.... dat vind ik toch eigenlijk wel een misser. Ik had wel wat meer korting verwacht bij zo'n grote bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vanuit je huis een kaart versturen, hoe makkelijk wil je het hebben? Ook leuk dat je regelmatig aanbiedingen krijgt, zoals 2=1 of gratis postzegel enz.

Ik vind het wel een beetje duur, maar ach....gemak dient de mens

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service een probleem wordt snel opgelost groot aanbod aan kaarten je kan de kaarten zelf leuk versieren

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruikersvriendelijk, uitgebreide collectie in alle categorien, leuke acties, redelijk geprijsd, altijd bereikbaar, goede service en levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Optijd binnen.

Gister wou ik om kwart voor 10 een kaart sturen moest ik 3,95 bij betalen!!! Wat een onzin

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm veel aanbod van super leuke attenties in allerlei soorten, vormen en prijsklasse, voor ieder wat wils bij elke gelegenheid. Echt een aanrader voor iedereen die een ander eens met iets SPECIAALS wil verrassen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bezorgen van kinderballonen moet echt voor 1800 en niet om 2225

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top. Veel mogelijkheden om je kaart te bewerken. Betrouwbaar. Vaak goede aanbiedingen en altijd op tijd. Klantenservice heeft ook zeer goede service.

Meer moderne kaarten van deze tijd maken. Vaste standaard kaarten zijn klassiek, beetje ouderwets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De ontvangers waren razend enthousiast over het boeket, de levering (bloemen stonden keurig in een vaas met water) en de verpakking (superleuke grote doos)!! Voor mij de eerste keer dat ik via Greetz bloemen liet bezorgen, dus leuk om te horen dat het zo netjes verzorgd was!! Voor herhaling vatbaar!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam