perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top georganiseerd. Snel en overduidelijk!

+ het verkopen van eventuele cadeau verpakkingen voor het gekochten product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service, vlotte levering en uiterst vriendelijk personeel die je goed helpen als het een keer niet alleen lukt.

Voor mij zouden de kadootjes iets milder geprijst mogen zijn, dan zou ik vaker een kado met kaart versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

VERWERKING & STIPTHEID GEWELDIG GOED ,DIT IS EEN AANRADER VOOR IEDEREEN OM GREETZ TE BENUTTEN.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handige site om mensen te verassen met leuke kaarten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gro]ote Collectie kaarten. Mogelijkheid voor eigen fotogebruik. Correcte afhandeling, aantrekkelijke prijs (kopen in de winkel os soms duurder)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles is positief

zo blijven. niks veranderen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Alleen beloven wat je waar kunt maken! Als Sinterklaas surprise afleveren op 5 december de bedoeling is; dan is het heel storend dat deze op 7 december nog steeds niet is afgeleverd!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bereikbaar en uitstekende klantenservice!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super mooie kwaliteit van de kaart en snelle ontvangst.

De prijs zou wel iets voordeliger mogen zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar en snel

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruime keuze aan kaarten en stickers.

Garantie van 7 bezorgdagen. Mijn vriend is vandaag, 6 december, jarig. Momenteel zit ik op Curaçao voor mijn studie. Omdat het al erg spijtig was dat ik niet bij zijn verjaardag kon zijn, had ik als verrassing bedacht om een kaartje te sturen die op zondag 6 december zou arriveren. Helaas is de kaart nog steeds niet gearriveerd op het aangegeven adres. Dit vind ik erg jammer omdat ik van zo ver weg niet bij hem kan zijn. Daarnaast begrijp ik dat de postbode niet op zondag werkt, maar dan vind ik dat dit bij het ontwerpen van de kaart of het betalen, aangegeven moet worden en niet via de mail een dag voor de aankomst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kwaliteits producten, goede en snelle service en altijd enthousiaste reacties van de ontvanger.

Soms frustrerend als ik op mijn mobiel iets probeer doen met foto's cq tekst en het werkt niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi en uitgebreid aanbod. Duidelijke aanwijzingen dus voor iedereen goed te doen. En erg betrouwbaar. Je kunt er van op aan dat het goedkomt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd optijd geleverd Nog nooit iets mis gegaan Enorme keuze Regelmatig nieuwe collectie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren lang stuur ik kaarten via .Greetz. Altijd op tijd,service zeer goed . Vriendelijk hulp indien nodig

Geen enkele.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goed

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd bereikbaar en op tijd met verzenden, waar ter wereld ik ook ben. Nooit geen klachten!!! Mooie kaarten!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze in kaarten. De bezorging is meestal ook op de tijd die je gekozen hebt. Al die tijd dat ik nu kaarten via Greetz verstuur is het maar een keer of drie fout gegaan, Vaak buiten schuld van Greetz,

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze

voor 1 bestelling moet ik apart bestellen en betalen, naar hetzelfde adres, Goed waardeloos!!!!

goede service, goed behandeld

gebruik kortingscode erg lastig. Mijn vrouw probeerde op haar laptop de bestelling te plaatsen waarbij er een storing plaatsvond. Bij het opnieuw opstarten bleek de korting reeds te zijn vergeven. Ook bij mijn poging om gebruik te maken van deze regeling kreeg ik als antwoord "reeds gebruikt". Door wie en voor wie?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en veel keud

Opgeslagen en verzonden kaarten die je nogmaals kunt bewerken zou handig zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze. Altijd op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd is de post op tijd Leuke en wisselde kaarten Voor elke gelegenheid wel een passende kaart

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Komen afspraken na

Zojuist een kaart aangemaakt welke ik as dinsdag willen laten bezorgen in Duitsland. Helaas werd er geen mogelijkheid van dinsdag als bezorgdatum -ook niet tegen meerprijs - geboden, Dus eigenlijk niet sneller dan per post.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudige site, snelle en accurate levering. Prima

Mogelijk iets meer variatie in bloemen en planten op meer exclusief terrein. Zowel grote als kleine bosjes bloemen en bijzondere planten. Bv citrusplant is prachtig, meer dergelijke plantjes lijkt heel mooi.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam