goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website

Op het bijbestelde kaartje stond niet mijn naam vermeld. heb ik er wel opgetikt.??? kaartje te klein, of te veel tekst?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben erg blij met het gemak van het sturen van kaarten, en ook dat je er aan herinnerd wordt als er iemand jarig is, ik vergeet niet een verjaardag meer :)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dat het altijd goed is

als je reeds een kaart gemaakt hebt hoef je niet meer herinnert te worden dat die persoon jarig wordt

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb nu al een paar keer geprobeerd om een kaart aan te maken op mijn iPad maar dat is geen succes. Het programma blijft dan halverwege hangen. Ik heb dit meerdere keren op verschillende data gehad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je krijgt waar voor je geld, mooie kaarten, orgineel en redelijk geprijst.

Duurt soms lang om foto toe te passen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie produkten, uitgebreide keuze! Top klantenservice! Gebruikersvriendelijke site! Veel leuke aanbiedingen! Al jaren klant!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima site, leverd goede producten. Met regelmaat leuke aanbiedingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke keuzes, goede service en precies op tijd bezorgd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vanuit huis kaarten kunnen sturen zonder de romsplomp van postzegels kopen en naar de brievenbus moeten gaan en het is ook leuk dat je er een cadeautje bij kan sturen en ik heb verscheidene keren bloemen gestuurd en de boeketten zijn altijd prachtig verzorgd en vers aangekomen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle levering

Ik stuur vaak kaarten via jullie. Nu heb ik gister een foto kaart naar m'n moeder gestuurd voor haar verjaardag. Nu blijkt dat er een foto niet op staat. Daar baal ik wel een beetje van. Ik woon op Bonaire en zij in nl. Ze was hier vorige week op vakantie en had een paar leuke foto's erop gezet Vd vakantie. De foto van ons samen is er helaas niet op gekomen terwijl hij op de site niets aangaf bij het plaatsen van de foto's in de fotohokjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, veel mogelijkheden, originele mooie kaarten, helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik bestel altijd kaartjes via greetz ik vindt het een superbedrijf en hoef zelf niet naar de brievenbus te lopen en je kan echt leuke kaartjes en kadootjes samenstellen top hoor

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze laten wel nieuw boeket bezorgen, dus service wel oke

Bloemen voor de tweede maal niet vers, bij ontvangst al bruine blaadjes aan rozen, dorre blaadjes, volgende dag al roosjes hangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eigenlijk is alles positief, goed geregeld mooi, op tijd mooie kaarten

Astublieft de kaarten , ik kon niet fijn kijken wat ik normaal wel kon misschien komt het omdat ik op de tablet was, maar op mn laptop was alles veel overzichteger, en de betaling breekt halverwege af, maar voor de rest prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel makkelijk en goede keuze mogelijkheden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes op tijd afgehandeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, geen extra bezorgkosten en het is ook erg fijn dat je meer tijd hebt dan wanneer je een echte kaart op de post moet doen. De brievenbussen worden om 5 uur al geleegd. Nog een pluspunt is dat je een kaart alvast kunt maken en dan kunt instellen wanneer deze verzonden dient te worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meestal de dag erna in huis. De service is heel goed en na twee dagen nog niet binnen kosteloos een nieuwe kaart. Maar van de 10 x besteld 9x dag erna in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte service en doet wat het beloofd en niet te vergeten altijd op tijd! De bloemen zijn ook zeer prachtig en staan toch altijd na goede verzorging 1 week. Ik ben super tevreden en kom altijd terug. Voor mij gewoon Greetz !

Zo het zo gauw niet weten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd volgens afspraak

Tot 12 jaar cijferkaarten in bv dieren vormen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd volgens afspraak

Tot 12 jaar cijferkaarten in bv dieren vormen

Laarderhoogtweg 20