perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service, groot assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service leuke kadootjes mopie kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fantastische service en kwalitdit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goeie site, werkt perfect en is overzichtelijk. Bezorging precies naar wens ... dikke duim !!

Die heb ik niet... :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig en betrouwbaar, zeer positief.

Ik zou het handig vinden als er een logbestand zou komen, zodat ik terug kan kijken welke kaarten ik naar een bepaald persoon heb gestuurd. Zeker als iemand langdurig ziek is en ik regelmatig een kaartje stuur, ben ik bang per ongeluk een paar keer voor dezelfde kaart te kiezen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!!!!!

Klant vriendelijker zijn!!!!! Bij het mis gaan van een levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooi product, voldoende keuze, mooi verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en keus genoeg voor ieder wat wils goeie website overzichtelijk en fijn dat je ook nog een eigen inbreng mag hebben dat maakt het nog iets persoonlijker , zo houden dan blijf ik wel klant .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk, ruime keuze uit kaarten etc.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er is voldoende keuze, kaart is persoonlijk te maken, en heel belangrijk de kaart wordt op de opgegeven datum bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitgebreide keuze/variatie voor veel gelegenheden. De mogelijkheid om het cadeau een persoonlijk tintje te geven! Overzichtelijke website.......accurate afhandeling en bezorging. Omdat ik op Aruba woon kan ik tòch iets bijdragen aan een feestje. En een feestje is het als GREETZ iets komt bezorgen!! Dat is altijd weer de leuke reactie.bBIJ DEZE GEDDELD!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke aanbiedingen goede sortering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim aanbod, prima prijzen, levering prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke stijl, groot assortiment, snelle levering, leuke acties

Jammer dat de enkelzijdige kaarten soms krom aankomen. Ligt dit aan de kwaliteit van het karton?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze, snellen levering.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wanneer iets niet goed gaat met het versturen wordt er een goede oplossing geboden. De afgelopen keer geen problemen gehad en de ontvanger was super blij

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid en leuke acties :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, post komt altijd aan, grote keuze aan kaarten en leuke acties.

Goedkopere cadeaus opties misschien een idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten die ik verstuur per greetz komen ook die dag aan wanneer ik het aan geef. De bloemen die netjes per doos binnen komen, zien er top uit en blijven ook erg lang in bloei. De heliumballonnen vind ik leuke cadeau om te geven. Top service. Ik blijf hier bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot uitgebreid aan keuze mogelijkheden! makkelijk vanaf je bank te regelen! iemand een enorm plezier hiermee te doen op elk moment van de dag

Geschreven kaartjes bleef ik persoonlijker vinden. Misschien zoiets tebedenke in de toekomst

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, nethes op tijd bezorgt, goede mailen tussendoor.

Misschien de kosten iets omlaag, sommige artikelen zijn te duur waardoor ik kinder geneigd ben om iets extra's te bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurige en snelle aflevering van bestelde kaarten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer tevreden

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam